10 motive pentru care muzica live face diferența

Post Image

Când vă planificați divertismentul pentru ziua dumneavoastră specială, mulți oameni ajung la o intersecție a deciziilor încercând să aleagă între muzica live sau doar un sistem audio care interpretează muzică. Deși va fi mereu mai puțin costisitor să folosiți un sistem de sunet decât să angajați un band live, există multe lucruri de luat în considerare care vă pot arăta de ce este întotdeauna mai bine să aveți o trupă live în loc de un sistem sonor care să cânte muzică la nuntă .

Atmosfera, un element important

Când aveți muzică ajustată printr-un sistem de sunet, aproape că se amestecă cu mediul înconjurător. După câteva momente de a interacționa cu ambianța nunții, toată lumea se obișnuiește cu „muzica de fundal”. Diferența pe care o face o trupă live este că niciodată aceasta nu va fi considerată muzică de fundal! Este plină de viață, interactivă și face mulțimea să danseze.

Fără rețineri din partea publicului

A avea un spectacol live este un eveniment foarte interactiv, cântăreții vorbind adesea cu mulțimea și comentând nunta. Acest lucru eliberează o mulțime de presiune de la oaspeții care sunt timizi și în general o face o atmosferă mai confortabilă.

Momente memorabile

Când oamenii sunt mai aproape de o persoană publică, ea lasă o impresie de durată. Dacă alegi o persoană celebră din lumea muzicii la nunta ta, îi vei face pe toți cei invitați, inclusiv pe tine, să își amintească evenimentul organizat mult mai mult spre deosebire de altele la care au participat.

Alegeți un artist pe care nu l-ați mai ascultat live

Modalitatea perfectă pentru a vedea un anume artist pe care nu l-ați ascultat live înainte, ar fi contextul potrivit pentru evenimentul dorit. De ce să angajați pe cineva pe care deja l-ați ascultat în direct atunci când puteți alege un alt artist pe care vi l-ați dorit întotdeauna să îl vedeți în direct?

Faceți furori în lumea mondenă

A avea un interpret live atrage atenția știrilor locale. Dacă doriți ca toată lumea din jurul orașului să vorbească despre nunta dumneavoastră, o trupă live bine cunoscută este o modalitate excelentă de a face acest lucru.

Este timpul autografelor!

Chiar și atunci când te duci să vezi o trupă live la un concert, este practic imposibil să ajungi oriunde în apropierea trupei pentru a obține o fotografie sau un autograf. Când trupa este disponibilă exclusiv pentru nunta ta, nu va exista această problemă! Veți avea multe oportunități de a obține tot ce doriți, semnat de trupa aleasă.

Ascultați cântece noi

Ai fi surprins de câte trupe încearcă pentru prima oară munca lor de ultimă oră la mici spectacole. Adesea, trupele doresc să evalueze un public mic pentru a vedea cum reacționează oamenii la noua lor melodie. S-ar putea să fii norocosul care aude pentru prima oară o piesă ce va urma să fie hit.

Mai mult dans!

Pur și simplu nu puteți compara un sistem de sunet cu o trupă live când vine vorba de dans. O trupă live va face pe toată lumea din sală să se ridice în picioare și să fie pusă în mișcare, ceea ce ajută și la realizarea unor amintiri de durată.

Fără erori în sistemul de sunet

Rularea unui sistem de sunet amplu poate fi complexă și necesită diverse funcționalități, iar dacă nu ați angajat un profesionist pentru a gestiona toate acestea, veți avea multe probleme cu sonorizarea. Sunetele ce nu sunt echilibrate, recepția microfonului și sunetele distorsionate sunt doar câteva dintre problemele obișnuite cu care se confruntă oamenii atunci când folosesc sisteme de sunet mari, cum ar fi cele necesare pentru o nuntă.

Începeți luna de miere cu dreptul

Toată lumea știe că după nuntă urmează luna de miere!

Dacă doriți ca planificare nunții să fie exact așa cum vă doriți, iar ca luna de miere să fie începută într-o tematică pozitivă, atunci o trupă live vă va ajuta în acest sens. Având un cântăreț celebru ce vă felicită și vă dedică serenade și cântece de dragoste vă va ajuta să porniți în luna de miere cu un mod de gândire propice contextului, chiar înainte de a pleca.