Atenție, s-a furat mireasa! Idei inedite pentru scenariul perfect

Post Image

Furatul miresei este o tradiție care încă se respectă la orice nuntă. Acest moment are puterea de a transforma petrecerea într-un adevărat spectacol care le va crea tuturor celor invitați la nuntă, dar mai ales mirilor, amintiri de neuitat. De-a dreptul savuros, momentul când se fură mireasa este unul foarte important. Suspans, trăire, declarații de dragoste și momente de fericire, toate se întâlnesc într-un moment absolut memorabil, plin de amuzament. Această tradiție oferă posibilitatea imaginației să zburde, astfel că scenariul poate fi cât mai creativ cu putință.

Cum furi mireasa?

De cele mai multe ori, momentul cu pricina este intuit de mireasă care este complice cu alți invitați și își dorește să petreacă câteva momente departe de petrecere. Pentru că sunt ultimele clipe de nebunie, fiecare mireasa vrea să aibă parte de o experiență pe care să o țină minte. Fără să depună foarte mult efort, „hoții” răpesc mireasa și îi oferă o evadare perfectă. Într-un moment în care mirele își scapă din vedere aleasa, aceasta dispare, atentă la privirile celor din jur. Pentru un scenariu inedit, puteți să alegeți să transformați momentul într-o adevărată scenă de film care-i va face pe invitați să se simtă precum eroii de acțiune. Răpitorii costumați corespunzător pot fura mireasa chiar sub privirile invitaților si a mirelui neputincios, care nu poate face altceva decât să aștepte negocierile telefonice pentru a-și recăpăta iubita. Astfel de întâmplări dau culoare scenei și fac dintr-o petrecere normală una spectaculoasă care va amuza toți invitații.

Unde duci mireasa?

Fiecare mireasă își dorește o răpire ca în filme, așa că locul unde aceasta este dusă trebuie să fie ales cu grijă pentru a-i oferi o experiență inedită. Un parc de distracții, o plimbare cu limuzina prin oraș, alaturi de prieteni, o clădire impresionantă din oraș, un club unde tânăra se mai poate bucura pentru câteva clipe de libertate, precum și o plajă, asta in cazul în care anotimpul este prietenos, iar locația nunții este aproape de mare, toate sunt idei de locuri care o vor încânta pe mireasă. Iar dacă unul dintre „hoți” este destul de inspirat încât să fure de la nuntă și fotograful, întreaga excursie se poate lăsa cu o ședință foto incredibila pe care mirii o vor privi cu bucurie peste ani.

Cine răscumpără mireasa?

Tradiția spune că mireasa răpită înainte de miezul nopții este răscumpărată de către naș, în vreme ce în cazul răpirii după miezul nopții mirele este cel care trebuie să își recâștige aleasa. Acest moment este de departe unul dintre cele mai așteptate ale serii, deoarece provocările pot fi extrem de amuzante, iar negocierile sunt așteptate cu nerăbdare. Cele mai comune situații sunt cele în care băutura sau banii sunt folosite drept plată, însă pentru o petrecere originală, exista numeroase alte idei mult mai savuroase. Declarații de dragoste, scene de dans, fredonarea unei poezii sau a unei melodii sunt recomandări care îi vor pune pe toți cei prezenți în posturi foarte amuzante care vor destinde atmosfera.

O nuntă fără furatul miresei este ca un tort fără glazură. Toată lumea prezentă la acest eveniment atât de special așteaptă cu nerăbdare momentul și probele la care va fi supus mirele pentru a-și răscumpăra aleasa. Nu lăsați momentul să devina unul lipsit de farmec și oferi-ți-le invitaților o distracție pe cinste. Scenariile creative sunt soluția pentru o nuntă de care toți își vor aminti peste ani.