Care este culoarea nunții tale?

Post Image

Planificarea nunții presupune luarea unor decizii nenumărate, atât mari, cât și mici, și un punct critic pe care trebuie să îl gestionezi cu atenție, care începe cu decorul și schema de culori a nunții. Culorile potrivite vor stabili tonul ceremoniei și a petrecerii conexe și au capacitatea de a reda efervescența evenimentului prin prezentarea personalității unice a proaspeților însurăței. Când selectați o schema de culori, luați în considerare următoarele elemente:

Stilul nunții voastre

Stilul general al nunții va poate ajuta să va apropiați de schema de culori. Dacă ai reduce ziua nunții la un singur cuvânt, care ar fi acela? În funcție de nunta pe care v-o doriți, puteți veni cu idei despre stilul acesteia; elegantă, luxoasă sau îndrăzneață și modernă? Fiecare dintre aceste cuvinte evocă diferite senzații și imagini care va pot apropia de schema de culori finală.

Sezonul este un factor decizional

În timp ce va decideți cu privire la culori, luați în considerare și sezonul. Nunțile organizate primăvara tind să fie compatibile cu o paletă de nuanțe palide, în timp ce nunțile de iarnă tind să mizeze pe culori mai calde, cu tonuri profunde. În mod tradițional, nunțile de vară se bucură de culori vii, în timp ce toamna aduce cu ea paletele asociate cu schimbarea nuanței frunzelor. Spre exemplu, dacă decideți să planificați nunta la iarnă, paleta cromatică ar putea implică purpuriu, roșu îndrăzneț, puțin negri și câteva accente de argintiu. O nuntă casual de vară include culori luminoase, galben lămâie potrivit cu lavandă sau nuanțe de coral și albastru pentru o nuntă pe plajă.

Complimentarea preferatelor

În alte cazuri, ați putea solicita reprezentanților locatiei pentru nuntă să va prezinte schema de culori pentru ca mai apoi să o alegeți pe cea potrivită. Indiferent de tematică sau sezon, este întotdeauna bine să acordați atenție preferințelor tale și ale partenerului. La urma urmei, aceasta este nunta voastră. Ca regulă generală, puteți merge pe scheme de culori complementare sau contrastante. Purpuriu și albastru cu accente de violet și argintiu este un exemplu. Albastru și verde în nuanțe diferite de tonuri turcoaz și subtonuri strălucitoare poate fi un altul.

Stilul tău =  stilul vostru

Există o mulțime de reguli nescrise despre schemele de culori, dar vestea bună este că nu trebuie să urmați niciuna dintre aceste reguli. Unii oameni spun că negrul și maro nu pot merge împreună, dar dacă doriți costume negre pentru cavalerii de onoare și rochii maro pentru domnișoare de onoare, alegerea poate crea un efect elegant. În mod similar, dacă nu doriți roșu la o nuntă de iarnă, nu va încăpățânați să îl integrați; puteți merge într-o direcție complet diferită. Puteți accesa cataloage de design și extrage din ele câteva tips-uri care să va ajute în luarea deciziei.

Cromatic unei nunți este extrem de importantă, deoarece nuanțele pot jongla cu starea de spirit a invitaților și pot ajuta la crearea unui cadru de poveste. Alegerea culorii nunții tale poate fi dificilă, însă, cum totul e mai ușor în doi, ai putea discuta cu partenerul tău pentru a ajunge la un consens. Pentru acest sezon cald și prielnic acestui tip de eveniment, ați putea opta pentru o combinație iscusită de magenta și auriu, spre exemplu. Totuși, încercați să nu imbinati prea multe culori în decoruri și vestimentație; uneori, ce e mult strică.