Cât de important este dansul Tata – Fiica și ce rol are?

Post Image

Dansul mirilor este printre cele mai importante momente de la nunta dvs, dar nu este singurul moment plin de dragoste și emoții. Mai este și momentul dansul parinților cu copii lor. Cu ani în urmă, tradiția a fost ca dansul Tată – Fiică să fie primul dans al serii. Tatăl ar dansa cu fetita sa, iar la mijlocul cântecului îi va înmâna fata noului soț. Acest gest înseamnă încrederea părinților și acceptarea noului ginere.

În aceste zile, tradițiile sunt inversate. Primul dans „Mireasa si mirele” deschide sarbatoarea, iar Dansul Tată-Fiică este al doilea. Este un moment emoțional atât pentru miri și părinți, cât și pentru cei care privesc. Chiar și bărbații puternici vor vărsa o lacrimă la realizarea că fetița lor crește și începe o nouă viață. Cu puțină gândire, practică și planificare cu trupa de muzică, puteți să faceți acest dans să fie un „moment de preț”. Deși dansurile sunt acum inversate, semnificația rămâne în continuare aceeași. Aceeași semnificație este valabilă și pentru dansul Mamă – Fiu. Este un moment special pentru toți băieții, pentru a iși exprima dragostea față de mamă prin cântec și dans. La urma urmei, părinții ne-au ajutat să devenim omul care suntem astăzi. Este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima relația delicată pentru cele doua persoane importante din viața dvs.

Cea mai bună parte a acestor dansuri, este că alegeți dvs ce piesă doriți. Alegeți o piesa pe care o cântați împreună cu părinții dvs în copilărie sau alegeți o melodie care exprimă dragostea și recunoștiința pentru părintele dvs. Indiferent de alegerea piesei, acest dans va crea cu siguranță cea mai frumoasă amintire.

Poate că o să vi se pară greu sa găsiți acel cântec perfect pentru a dansa cu tatăl. Vreti ceva special, emoționant, sensibil, dar nu romantic. De multe ori, există un cântec aproape perfect – atunci există un singur vers care îl face înfricoșător la limită. Cereți DJ-ului dvs. să îl editeze. De exemplu Frank Sinatra „I Wish You Love” este o mare sugestie, dacă primele 30 de secunde sunt tăiate. O alta melodie perfectă pentru acest moment este „It`s for my dead” de Nancy Sinatra, care captează perfect sentimentul puternic și emoțiile. Alegerea muzicii poate fi serioasă și atingătoare, ușoară și distractivă, clasică sau contemporană.

Sunt trei minute speciale în care îi puteți mulțumi tatălui sau mamei pentru tot, puteți împărtăși sfaturile, puteți împărtăși amândoi amintiri, râdeți împreună sau pur și simplu vă puteți dansa în sincronizare. După un altfel de dans vă gândiți la toate momentele prețioase pe care dvs și părintele dvs le-ați împărtășit de-a lungul anilor și realizați cât sunteți de norocoși să îi aveți în viața dvs.

Nu există multe momente în viața adultă în care să ajungeți să-i onorați pe părinții dvs în mod public. Profitați la nunta dvs pentru a le oferi părinților acest moment. Acest dans cu tatăl dvs care pare o mică modalitate de a îi mulțumi omul care, împreună cu mama dvs, v-a arătat cum să susțineți o familie. Căsătoria înseamnă că tatăl dvs nu va mai trebui să aibă rolul său de gardian tăcut al inimii dvs, sa va apere de acele lacrimi provocate de realtiile toxice. Căsătoria înseamnă ca ați găsit bărbatul perfect în viața dvs care să vă ofere protecție și dragoste de acum încolo.