Ce flori NU trebuie să ai in buchetul de mireasă

Post Image

Nunta este evenimentul pe care orice femeie îl visează dintotdeauna și care trebuie să iasă perfect pentru a rămâne în amintirea tuturor participanților. Ziua nunții este un moment încărcat de semnificații, profund și unic în viața oricărui cuplu de îndrăgostiți. Într-o asemenea zi magică totul trebuie să fie perfect până la cele mai mici detalii.

De departe, cea mai spectaculoasă apariție la o nuntă este mireasa. Rochia, accesoriile, machiajul, coafura, buchetul, totul trebuie să arate impecabil. Buchetul de mireasă este cu siguranță un element căruia o femeie îi acordă mare atenție. Pe lângă faptul că trebuie să inspire frumusețe, naturalețe și spiritualitate, acesta trebuie să fie în armonie cu toate celelalte detalii de decor de la eveniment și nu în ultimul rând trebuie să reflecte personalitatea miresei. Acest manunchi de flori speciale trebuie să transmită și celor din jur emoția și sentimentele pure și sincere de iubire și fericire care o încearcă pe tânăra mireasă într-o zi atat de specială.

Este foarte important ca buchetul să fie compus din florile preferate ale purtătoarei, astfel încât de fiecare dată când îl privește să zâmbească și să se simtă prețioasă și norocoasă. Deși nimic nu o împiedică să aleagă orice combinație pe care și-o dorește, care să se completeze perfect cu rochia, mireasa trebuie să aibă în vedere faptul că nunta este un eveniment cu tradiție, așa că este important să aibă în vedere acele flori ”interzise”, pentru ca totul să iasă perfect.

Iată ce flori nu trebuie să se regăsească în buchetul miresei:

Garoafele

Se spune că garoafele sunt flori folosite mai degrabă la înmormântări, nu la evenimente precum o nuntă, care sunt o adevărată sărbătoare a fericirii și a dragostei. Aceste flori au farmecul lor în alt context și nu sunt potrivite pentru buchetul miresei care este un simbol al iubirii și al frumuseții desăvârșite.

Anemonele

Aceste flori semnifică dragoste neîmplinită și neîmpărtășită, un sentiment care nu are nicio legătură cu o zi atât de specială și fericită care celebrează iubirea eternă și necondiționată.

Calele

Deși sunt simple și elegante, aceste flori sunt mai potrivite unui eveniment nefericit, iar prezența lor în buchetul miresei este un semn care aduce sentimente negative și întâmplări nefericite în viața tinerilor miri.

Margaretele

Credința populară spune că aceste flori delicate sunt un simbol al rupturii și al despărțirii de cel iubit. Nici urmă de aceste gânduri și trăiri în ziua nunții, așa că este bine să nu adaugi aceste flori în buchetul de mireasă, chiar dacă te-ar încânta aspectul lor viu și feminin. Cu siguranță poți să găsești combinații mult mai inspirate care să fie o alegere perfectă pentru tine.

Combinațiile de flori foarte diferite de mai multe tipuri și culori, care nu se potrivesc din punct de vedere cromatic sau al texturii, trebuie de asemenea să fie evitate. Buchetul trebuie să exprime personalitatea cuplului și să transpună sentimentul unic de dragoste într-o compoziție inedită care să le transforme visul în realitate.

Buchetul miresei este un motiv de bucurie nemărgintă și un detaliu esențial de care fiecare femeie trebuie să țină cont atunci când își planifică nunta visurilor. Acest buchet trebuie să fie frumos, asortat cu rochia, detaliile nunții, dar mai ales cu stilul miresei și nu în ultimul rând trebuie să fie alcătuit din florile potrivite care să aducă fericire, înțelegere și belșug cuplului de căsătoriți.

Cel mai important este ca florile din componența buchetului să aibă o semnificație deosebită în sufletul miresei, pentru ca aceasta să se bucure de cel mai frumos moment din viața ei.