Ce melodii alegem pentru tăierea tortului în cadrul unei nunți

Indiferent dacă ați angajat un DJ sau ați angajat o formație de nuntă, muzica este o componentă esențială atunci când vine vorba despre o intrare spectaculoasă la restaurant, pe lângă aranjamentul floral al locației.

Deși ceremonia religioasă este un moment solemn, în care vă declarați și vă solidificați dragostea, petrecerea la restaurant seara este momentul prin care dumneavoastră, partenerul și oaspeții sărbătoriți acest nou capitol.

În planificarea pieselor perfecte pentru seară, desigur că doriți un mix bun de cântece care să-i ridice pe toți în picioare și să se alăture ringului de dans, dar este important să includeți și câteva cântece mai lente, romantice. Dar, în afară de mixul general, trebuie să selectați melodii pentru anumite puncte importante din seară. Astfel de cântece selective ar putea fi pentru primul dans al cuplului căsătorit sau pentru dansul tată-fiică. Și, desigur, o melodie de tăiere a tortului.

O melodie bună de tăiere a tortului poate influența pozitiv întreaga seară. Ceremonia de tăiere a tortului este un moment unic al serii, simbolizând prima acțiune pe care o întreprindeți ca un cuplu căsătorit.

Cântecele pentru tăierea tortului ar trebui să fie capabile să surprindă și să sporească acest moment de fericire și dragoste, setând tonul pentru o seară minunată și, sperăm, pentru o căsătorie minunată.

Cum să alegi un cântec pentru tăierea tortului?

Cu o selecție potrivită a melodiei, nu numai că puteți atrage atenția musafirilor, ci și vă bucurați alături de noul soț / soție de un moment minunat.

Cântecele pentru tăierea tortului au, de obicei, una dintre cele două direcții:

1. Puteți încerca traseul cu tematică dulce, în care vă puneți tort unul pe fața celuilalt. Acesta este un mod distractiv și inteligent de a vă distra oaspeții și de a vă juca puțin cu soțul sau soția.

2. Cealaltă rută este, în general, o abordare mai serioasă, concentrându-se pe dragostea voastră împărtășită în timp ce efectuați această acțiune simbolică împreună, promițându-vă să vă sprijiniți reciproc pe parcursul vieții. Acest tip de cântec va fi în mod ideal semnificativ pentru amândoi și poate transforma simplul act de a tăia tortul într-un moment emoțional și plin de semnificație.

Desigur, cântecele despre dragoste nu trebuie să fie serioase. Există o mulțime de melodii pline de dragoste și bucuroase – multe dintre ele pe această listă – care sunt minunate pentru a crea atât un moment distractiv cât și un moment iubitor.

Există, însă, o a treia cale menită să combine atât iubirea, cât și dulceața. Unele cupluri pot încerca să găsească o melodie care să surprindă atât tema distractivă a tortului, cât și să exprime simultan dragostea, deși acesta este un echilibru dificil și o parte poate ajunge să depășească cealaltă.

Astfel, am ales 10 melodii pentru tăierea tortului în cadrul unei nunți, care să combine atât partea distractivă cât și cea profundă:

1. “This Will Be (An Everlasting Love)” – Natalie Cole
2. “Marry You” – Bruno Mars
3. “Accidently in Love” – Counting Crows
4. “Let’s Never Stop Falling in Love” – Pink Martini
5. “Honey Bee” – Blake Shelton
6. “I Do” – Colbie Caillat
7. “Perfect” – Ed Sheeran and Beyoncé
8. “Today Was a Fairytale” – Taylor Swift
9. “Sugar” – Maroon 5
10. “Everything” – Michael Bublé

A alege melodiile perfecte pentru tăierea tortului reprezintă un aspect mai important decât vă puteți imagina inițial. Este întoarcerea la prima acțiune pe care o întreprindeți ca nou cuplu căsătorit, deci doriți să fie ceva memorabil.

Alegeți melodia care reprezintă cel mai bine relația dintre dvs. și partener și călătoria nunții împreună.

Multe dintre piesele de pe această listă vorbesc despre trecut și despre cum a crescut dragostea, dar multe altele se concentrează pe viitor. Ambele sunt trasee valide pe care să vă concentrați și care vă vor face ceremonia de tăiere a tortului mai captivantă decât vă puteți imagina vreodată.