Ce muzică se ascultă la nuntă în 2020?

Post Image

Anul schimbărilor nu putea să nu schimbe și muzica de nuntă în 2020. Astfel, cuplurile care plănuiesc să-și unească destinele anul acesta trebuie să se alinieze trendului minimalist în materie de muzică, dar nu numai.

”Anul 2020 este considerat de wedding Planners un an amplu, bogat în numeroase curente și tendințe pe toate segmentele, însă tocmai de aceea trebuie să alegem din acestea ceea ce ni se potrivește.”

Ca de fiecare dată, și în muzică există o zonă “safe”, mai precis trupele live care răsfață cu acorduri elegante invitații la nuntă.

Trupa live preferată vă va cânta muzică la nuntă în 2020?

Am început cu această mențiune fiindcă trupele live nu se demodează nici în 2020. Așadar, dacă vreți să fiți originali, uitați de muzica de pe CD și aduceți un touch personal evenimentului, astfel încât nunta voastră să rămână de referință printre invitații care au mai fost la alte câteva înainte de a veni la voi. Să fiți specifici în alegerea muzicii pentru nunta planificată în 2020 este un criteriu esențial dacă vă doriți să atribuiți evenimentului un touch personal.

Totuși, “personal” nu înseamnă neapărat că invitații voștri trebuie să asculte piese care sunt strict pe placul vostru. Vă puteți personaliza playlist-ul cu piesele îndrăgite de toți invitații, în funcție de publicul majoritar prezent. Ulterior, jumătate din “munca” de a vă impresiona invitații va reveni trupei, pe ale cărei acorduri va răsuna întreaga noapte:

Muzică ușoară

Nunta este despre voi toți. Să fiți extrem de specifici în alegerea muzicii ar însemna să invitați doar persoane de vârsta voastră. Însă printre aceștia se vor număra și adolescenți care vin cu un chef de dans fantastic și o energie debordantă. Așadar, de ce să îi țineți țintuiți pe scaun numărând secundele până când se vor încheia melodiile populare?

Recomandări de piese de muzică ușoară:

 • All of me;
 • New York;
 • Endless love;
 • TU (Proconsul);
 • Thinking out loud;
 • For once in my life.

Muzică populară

Și iată și reversul medaliei. Așa cum spuneam mai sus, nunta este despre voi toți. Fiindcă printre invitați se vor număra și rude (părinți, bunici, unchi, mătuși etc.), în mod evident aceștia vor emite pretenția unui playlist cu muzică populară. Faceți-le pe plac și oferiți-le un moment de răsfăț pe ringul de dans!

Recomandări de piese de muzică populară:

 • Am făcut în viață;
 •  Mândruță frumoasă;
 • Te sărut măicuță dulce;
 • Ce frumoasă este viața;
 • Constantin și Veronica.

Know-how-ul unei nunți perfecte în 2020

Știți și voi, știm și noi că o nuntă implică foarte multe detalii. Unul dintre acestea este muzica de nuntă, iar anul acesta chiar nu mai aveți nicio scuză să dați greș cu repertoriul ales. Cel mai simplu mod de a asigura succesul evenimentului este luând în calcul costurile solicitate de o trupă live.

Pașii esențiali pe care trebuie să îi parcurgeți pentru a ști de la început ce buget să acordați muzicii la nunta voastră sunt:

 1. Accesarea site-ului oficial al trupei;
 2. Specificarea genului de eveniment (nuntă);
 3. Menționarea perioadei în care are loc evenimentul (an, lună, zi).

Dacă ați așteptat până în 2020 pentru a vă căsători, procedați în așa fel încât așteptarea să fi meritat. Fiți perfecți, fiți organizați, fiți implicați în cea mai importantă zi din viața voastră de la început până la sfârșit. Acordați o notă personală nunții voastre prin muzica de nuntă pe ale cărei ritmuri vă doriți ca invitații să se bucure de dansuri memorabile și nu uitați: nu tot ce e la modă vi se potrivește, în timp ce stilul personal nu se demodează niciodată.