Ce poate semnifica prețul scăzut cerut de o trupă live?

Post Image

În viața oricărui om care dorește să își întemeieze o familie și poate să își formeze o familie cu persoane iubită, vor exista două mari tipuri evenimente și anume nunta și botezul. Aceste două mari evenimente în tradiția românească necesită o petrecere ca la carte deoarece românilor iubesc să sărbătorească fericirea alături de persoane dragi.

Indiferent că vorbim despre o petrecere de nuntă sau despre o petrecere de botez, ne dorim ca petrecerea să iasă perfect și să bucurăm toți invitații.

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre o petrecere – indiferent că ne referim la o petrecere de nuntă, la o petrecere de botez sau la o petrecere corporate – este muzica.

Muzica este magia unei petreceri, este sufletul și inima acesteia deoarece fără ea nu ar exista o petrecere.

În cadrul petrecerilor de nuntă sau de botez, românii se îndreaptă către o trupă live care să acopere cât mai multe genuri muzica deoarece există două generații în cadrul acestor petreceri: generația tânără și generația vârstnică, iar gustul muzical diferă semnificativ.

În momentul de față există foarte multe trupe live care atrag atenția potențialilor clienți prin prețuri reduse, dar, pe cât de tentante ar putea să fie aceste prețuri, există anumite riscuri pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când alegeți să apelați la o trupă care practică prețuri cu mult mai reduse decât concurența.

Ce poate ascunde un preț redus al unei trupe live

1. Echipament de calitate îndoielnică

Trupele live vin la pachet cu un echipament care să asigure un sunet perfect. Echipamentele profesionale de pe această nișă care asigură o sonorizare ca la carte sunt și extrem de scumpe – calitatea își spune cuvântul prin preț. Pentru multe trupe live aflate la început de drum, costul unui echipament performant poate să fie mult prea ridicat așa că pentru început apelează la echipamente cu un preț redus care nu oferă un sunet de calitate, iar acest lucru poate strica orice petrecere.

2. Echipamente reduse

Prețul redus poate să reflecte, de asemenea, și echipamente puține. Mai precis, trupa nu este pregătită să cânte în orice locație deoarece echipamente nu sunt dedicate oricărui tip de locație.

3. Experiență redusă

Prețul poate să fie o reflexie a experienței reduse a formației. Fiind la început de drum, multe trupe aleg să perceapă un preț redus deoarece nu sunt atât de sigure pe modul în care o să facă față evenimentului.

4. Repertoriu redus

Un repertoriu mic se va reflecta în preț. Puteți să plătiți un preț redus, dar și trupa va oferi un program scurt.

5. Genuri muzicale reduse

Există trupe care acoperă o gamă largă de genuri muzicale, altele o gamă foarte redusă, iar o trupă live care se va axa doar pe un anumit gen muzical va avea prețul redus. Atunci când organizați o nuntă sau un botez trebuie să țineți cont de faptul că va exista acea diversitate de generații și că este favorabil să acoperiți gusturile fiecărei generații.

6. Număr redus de membri

Prețul mic poate să reflecte și numărul redus de membri ai formației, iar în timpul unei petreceri, oamenii au nevoie să asculte și o altfel de voce pentru a nu exista monotonie. De asemenea, este important de menționat că nu orice voce se pliază pe orice gen muzical sau pe orice melodie.