Ce trebuie sa ai in vedere inainte de a alege un band potrivit pentru nunta?

Post Image

Odata ce v-ati decis sa rezervati o trupa de nunta in locul unui DJ, este timpul sa gasiti trupa potrivita pentru nunta voastra. Muzica pe care o alegi stabileste tonul pentru intregul eveniment, deci este important sa alegeti cu atentie.

Planificati dianinte

Odata ce incepeti in mod activ planificarile pentru nunta, primul lucru pe care este indicat sa il aveti in vedere este alegerea trupei pentru nunta. Nu este neobisnuit ca trupele foarte populare sa fie rezervate cu cel putin un an inainte de data evenimentului, ceea ce este valabil mai ales pentru lunile cele mai populare, cum ar fi primavara si toamna.

Nu este indicat insa sa incepi sa cauti o trupa de nunta inainte de a stabili cu exactitate locatia evenimentului, deoarece veti dori sa aveti o idee despre suprafata respectivului local. De asemenea, va trebui sa blocati bugetul de nunta pentru a restrange optiunile.

Cautati inteligent

In mod ideal, ati fost la evenimente cu muzica memorabila si puteti alege din trupele respective. Nu toata lumea este insa atat de norocoasa. Doar pentru ca formatia ce canta la barul pe care il frecventezi des este grozava, in acel context, asta nu inseamna ca ar fi neaparat potrivita la nunta ta. Daca nu aveti experienta de prima mana sau trupele pe care le cunoasteti nu sunt potrivite pentru nunta ta, intoarceti-va la surse de incredere, cum ar fi prietenii si membrii familiei. Alternativ, puteti cauta pe internet diverse recomandari.

Puneti intrebari

Inainte de a rezerva o trupa, trebuie sa stiti ce intrebari sa puneti. In afara de elementele de baza cum ar fi disponibilitatea, ar trebui sa ai in vedere marimea trupei, deoarece acestea pot avea un impact asupra platii si a gazduirii trupei in local. Stiind ce instrumente folosesc poate fi de asemenea un lucru util, pentru ca va va ajuta sa descoperiti daca va pot oferi sunetul care va intereseaza. O alta intrebare esentiala se refera la flexibilitatea trupei. In acest sens, puteti intreba trupa unde gasiti cea mai recenta lista de melodii, precum si modul in care se ocupa de cereri speciale. Unele trupe sunt destul de respective in a lasa clientul sa aleaga anumite melodii. Este posibil ca multe trupe foarte bune sa repete coregrafia, dar daca vreti sa auziti piesele care sunt importante si semnificative pentru voi, asigurati-va ca va faceti intelesi in aceasta privinta.

Decideti-va asupra detaliilor

Felicitari, v-ati ales in mod oficial formatia! Acum, trebuie sa stabiliti detaliile. Este bine sa selectati o lista de melodii preferate. Daca aveti nevoie ca artistii sa invete cateva lucruri in prealabil, asigura-te ca vei face rost in prealabil de cantecele de dans.

Impreuna cu trupa, va trebui sa creati un itinerar muzical, astfel incat sa existe o coloana sonora potrivita in cadrul festivitatilor.