Ce trebuie să știi despre scene dacă vei avea un band la nuntă?

Post Image

Așa cum pot atesta multe mirese și miri, muzica plăcută transformă orice nuntă într-un eveniment reușit. Dar rezervarea trupei ideale este doar primul pas, deoarece cuplurile sunt uneori responsabile de închirierea de scene. Iată tot ce trebuie sa știți despre acest subiect.

Ai nevoie de o scenă?

La sfârșitul zilei, închirierea unei scene este în întregime opțională, iar decizia depinde de bugetul cuplului și de aspectul locației. Cu toate acestea, scenele prezintă anumite avantaje. Când formația se află pe o scenă, ea stabilește o performanță demnă de un spectacol sau concert. Scena adaugă o dinamică interesantă evenimentului și poate servi ca punct focal în timpul recepției. În plus, o scenă oferă o măsură suplimentară de siguranță, deoarece oaspeții nu se pot împiedica de cabluri, monitoare și alte echipamente.

Dar, în ciuda avantajelor de a închiria o scenă, există și un dezavantaj major, și anume lipsa interacțiunii personale. Când trupa performează direct pe podea, există tendința ca aceasta să interacționeze mai mult cu publicul și chiar de a ieși în mulțime. Există o anumită dinamică și conexiune atunci când menții un contact vizual la același nivel cu mireasa, mirele și oaspeții. În plus, unele scene pot părea destul de nepotrivite în raport cu dimensiunea restaurantului, mai ales atunci când mirii aleg o scenă mică pentru un spațiu mare. Dacă trupa nu poate umple în mod corespunzător spațiul de pe scenă, ar fi mai bine să nu închiriezi sau alegi un restaurant ce deține o scenă. Solicită fotografii sau videoclipuri de la restaurantul unde va urma să aveți evenimentul, ca să îți faci o idee despre spațiul pe care îl vei avea la dispoziție.

Cât de mare ar trebui să fie scenă?

Dimensiunea scenei va fi determinată de contractul furnizorului de divertisment. Acestea variază de obicei între 8×24 picioare și 20×30 picioare. Dacă ești constrâns de un spațiu mic, merită să soliciți scena cu cele mai mici dimensiuni care să permite trupei să performeze într-un cadru optim.

De unde poți închiria o scenă?

Trupele mai mari ar putea oferi propriile scene pentru a performa la nunți, iar unele spații de eveniment dețin deja propria lor scenă. Cu toate acestea, majoritatea cuplurilor vor trebui să închirieze o scenă de la o firmă ce se ocupă cu astfel de servicii. Ia în considerare să ceri sfaturi oamenilor de la restaurant sau trupei pe care ai angajat-o. Este important să incluzi costul acestei închirieri în bugetul tău inițial, iar cuplurile ar trebui să rezerve o scenă cu cel puțin 90 de zile înainte de eveniment. Prețurile pentru a închiria o scenă sunt variate.