Cinci sfaturi pentru angajarea unei formații de nuntă

Post Image

Există atât de multe lucruri de luat în considerare atunci când vine vorba de angajarea unei trupe la propria nuntă! Dacă vă gândiți să angajați o trupă, DJ sau chiar dansatori pentru nunta dvs., asigurați-vă că ii veți obține pe cei mai potriviți pentru a vă garanta că petrecerea de nuntă este de neuitat. La urma urmei, muzica stabilește tonul pentru întregul eveniment, deci este important să alegeți cu atenție.

Trupa Amatis ne prezintă cele mai bune sfaturi de care trebuie să tineți cont pentru angajarea unei formații de nuntă.

1. Rezervați din timp

După ce vă găsiți locația, este bine să vă rezervați trupa. Majoritatea trupelor profesionale sunt rezervate cu cel puțin un an sau mai mult, mai ales în perioadele cele mai populare pentru nunți, cum ar fi primăvara și toamna.

2. Cautați inteligent

În mod ideal, ați fost la evenimente cu muzică memorabilă. Însă nu toată lumea e atât de norocoasă și există un risc de a angaja talente care pot să vină cu o avertizare. Doar pentru că formația de la barul dvs local este grozavă pentru mulțimea aceea, de exemplu, nu înseamnă că vor avea acelasi impact asupra unei nunți.

3. Puneți toate întrebările

Înainte de a rezerva, știți ce să întrebați, ca să primiți răspunsuri la întrebările dvs. În afară de elementele de bază cum ar fi disponibilitatea, ar trebui să vă dați seama de mărimea trupei deoarece acestea pot avea un impact asupra a ceea ce plătiți și felul în care trebuie să le găzduiți. Și întrebarea cu privire la flexibilitatea lor este crucială. Lucrează mereu în același mod sau pot să-și adapteze performanța pentru a se potrivi fluxului de sărbătoare? Trupa face pauze? Furnizează echipamentul propriu (atât pentru sunet, cât și pentru iluminat)? Cât costă și ce plan de plată au?

4. Stabiliți detaliile

Unele trupe sunt destul de restrictive, permițând clientului să aleagă anumite melodii și să împingă libertatea de a-și face show-ul lor. Asta ar fi grozav, deoarece multe trupe foarte bune au repetat și au coregrafia spectacolelor, dar dacă vreți să auziți piesele care sunt importante și semnificative pentru dvs. și nu doar spectacolul pe care trupa l-a repetat, asigurați-vă că primiți o listă cu cele mai recente piese interpretate de formație.

Împreună, va trebui să creați un itinerar muzical, astfel încât să existe o coloană sonoră potrivită pe toată perioada evenimentului.

5. Verificați termenii și condițiile

O trupă profesională oferă un contract complet, împreună cu termeni și condiții. Trebuie să verificați în mod clar aceste aspecte și să acordați o atenție deosebită condițiilor de anulare și eventualelor situații de urgență care pot apărea. Înainte de a semna ceva, asigurați-vă că contractul prezintă în mod explicit cerințele și detaliile convenite.

La final, dacă simțiți că formația a fost tot ceea ce ați avut nevoie pentru o nuntă perfectă, nu ezitați să arătați această apreciere prin rating-uri sau parari trimise pe e-mail pentru a convinge și alte persoane cât de potrivită este acea trupa pentru o atmosferă de poveste.