Cuburi de gheață personalizate cu flori comestibile, un must pentru nunțile din 2018

Post Image

Care este mai luxoasă modalitate de a face cocktail-urile să pară mai atrăgătoare la nuntă? Puneți în practică cele mai trendy sfaturi ale specialiștilor cu ajutorul cuburilor de gheață! Există o mulțime de moduri interesante pentru a vă distra cu aceste mici artificii de design la recepția nunții sau la petrecerea burlăcițelor.

Încercați una sau toate acestea pentru a-i lăsa pe oaspeți muți de uimire în cea mai importantă zi din viața voastră:

Cuburi de gheață personalizate

Vreți să îi dați gata pe invitați cu cel mai tare cocktail pe care l-au savurat vreodată? Aceste cuburi de gheață sunt în realitate opere de artă. Pot fi create cu design-uri și flori comestibile precum alyssum, geranium și borage, dar pot cuprinde și alimente cum ar fi fructe sau legume, evident, cu o aromă dedicată specificului evenimentului. Puteți personaliza cuburile atât în faza de băutură, cât și în cadrul gustărilor.

De pildă, cei mai în vogă chefi propun servirea creveților Black Tiger în cuburi de gheață decupate pentru a permite amplasarea pe jumătate a crevetelui în orificiul astfel format. Serviți un cocktail rapid de creveți cu un touch de sos picant, iar invitații vor fi dați pe spate de arhitectura dish-ului care le este servit. În plus, dacă nunta va avea loc vara, un aperitiv răcoritor este ceea ce va face deliciul atmosferei de petrecere.

„Inimi de gheață”

Îmbrățișați tema de bază a evenimentului (romantismul) cu mici cuburi inspirate din sentimentul desăvârșit al iubirii. Încercați să înghețați sucul de afine în tăvile în formă de inimă pentru a grava culoarea în cocktail-uri. Acest truct face senzație la nunțile de elită, fiindcă invocă stilul și clasa evenimentului.

Cuburile de gheață mai pot fi accesorizate și cu arome spicy, de pildă ghimbir, piper roz sau chilli, pentru un plus de unicitate a aromelor care completează băuturile. Rezultă, astfel, niște cocktail-uri de efect, savuroase și din punct de vedere estetic. Mai mult, aceste aranjamente efervescente sunt ideale pentru doamnele care nu obișnuiesc să consume băuturi alcoolice, fiindcă astfel se pot alătura cercurilor de invitați cu un un cocktail ce poate fi trecut cu vederea drept o băutură rafinată.

Bețișoare efervescente din gheață

Cea mai extravagantă piesă care decorează cocktail-urile de la evenimentele de profil este bățul din gheață, presărat și el cu arome ce investesc băutura cu efervescență și bun gust. Aceste bețișoare vă vor face să uitați să mai cumpărați bețișoare sau scobitori pentru băuturi, lăsând să se reliefeze clasa pe care un astfel de cocktail este capabil să o etaleze. Puteți să vă realizați propriul prototip de bețișor, alegând aromele și forma preferată. O idee trendy este de a îngheța sucul de lime într-un bețișor. Rezultatul final va încanta oaspeții cu creativitatea și aroma băuturilor fine ce le sunt servite.

De cele mai multe ori, invitații dezvoltă așteptări mari cu privire la barul ce îi va întâmpina la recepție. Partea bună este, însă, că acest aspect este unul constant actualizat, astfel că trendurile se întrec în idei care mai de care mai îndrăznețe și satisfăcătoare pentru invitații care vă vor fi alături într-o zi atât de specială. Pentru a răspunde așteptărilor lor, puteți încerca servirea fructelor de mare în cuburi de gheață sau servirea cocktail-urilor în compania unor cuburi de gheață cu detalii de flori comestibile.