Cum alegi un live band în acord cu tipul de eveniment?

Post Image

Fie că este vorba despre un eveniment corporate outdoor, o ceremonie de premiere sau un party de Crăciun, identificarea tipului de divertisment potrivit pentru evenimentul tău poate fi cheia pentru a face o impresie frumoasă și a crea atmosfera degajată în rândul invitaților. Cu o gamă atât de largă de opțiuni existente, sunt multe detalii de luat în considerare în timp ce căutați să găsiți o trupă live care nu numai că-i distrează pe invitați, ci și empatizează cu specificul evenimentului.

Ce muzică live se ascultă la o petrecere corporate?

Alegerile muzicale la care conchidem atunci când vorbim despre petreceri corporate sunt extrem de importante. Deși nu există reguli sau restricții în ceea ce privește alegerea pieselor, în fundal ar trebui să se audă toate genurile muzicale iubite de toți invitații. Un mic brainstorming ar putea scoate la iveală aceste preferințe, astfel că ulterior vă va fi mai ușor să găsiți o trupă live cu un repertoriu cuprinzător, versatil și antrenant.

Trupe live pentru dans

Trupele de petrecere live continuă să fie preferate pe scena petrecerilor corporate, adăugând multă energie și creând un sentiment autentic pe durata evenimentului, Opțiunile pentru astfel de trupe sunt într-adevăr interminabile, însă chiar și așa trebuie să știți de la bun început ce piese ar fi potrivite pentru eveniment. Repertoriul pentru dans este variat, însă acesta poate fi contemporan sau clasic, în funcție de atmosfera pe care doriți să o treziți cu această ocazie.

Trupe live acustice în stil lounge

Pentru o abordare mai intimă, poate doriți să luați în considerare câteva vibrații acustice moi în fundal. Un chitarist solo poate oferi un amestec unic de muzică clasică, flamenco și contemporană, care va configura scena din momentul sosirii oaspeților. O astfel de trupă este opțiunea viabilă în cazul în care audiența este constituită din invitați tineri. O trupă acustică se va integra frumos în fundal adăugând un avantaj cool și la modă serii de garden party.

Trupe de jazz pentru evenimente corporate

Poate că veți dori să oferiți evenimentului corporate un aer de rafinament; șampanie și canapele la sosire și o trupă de jazz situată strategic într-un colț al localului. Eleganța ca etichetă a evenimentului poate fi dobândită inclusiv prin muzica live pe care invitații o vor asculta pe durata acestuia. Genul de jazz acoperă un spectru larg din punct de vedere muzical, ceea ce va permite trupei live să își adapteze repertoriul astfel încât să satisfacă preferințele multora dintre cei prezenți la eveniment.

Trupe de muzică acustică pentru recepții outdoor

În ultimii ani, a existat o tendință din ce în ce mai mare spre trupele acustice live, în special în cadrul evenimentelor corporate. O trupă de muzică acustică se caracterizează prin faptul că interpreții au capacitatea de a se deplasa perfect în jurul locației pe durata prestației live. Trupele de muzică acustică se pot muta pur și simplu dintr-o zonă a locației în alta, sau dacă sunteți dornici să antrenați atmosfera, acestea se vor muta de la o masă la alta, integrându-se cu oaspeții. Nu numai că este o modalitate proaspătă și unică de a-i distra pe oaspeți, ci este, de asemenea, o binecuvântare pentru organizatorii de evenimente de pretutindeni – nu există timp configurat, nu necesită spațiu și stres zero!