Cum arată mireasa anului 2018?

Post Image

Plănuiești deja o nuntă de vis?

Alegerea rochiei de mireasă poate fi cea mai dificilă alegere, însă cu puțină atenție, puteți face o alegere foarte inspirată care să vă facă sa străluciți într-o zi atât de importantă. An de an, designeri renumiți aduc prin intermediul colecțiilor noi trenduri și modele din ce în ce mai creative în ceea ce privește rochiile de mireasă.

Iată care sunt modelele care vor face furori în următorul an.

Rochia cu fundă

Când vine vorba de rochia de mireasă, feminitatea este una dintre caracteristicile cele mai importante. Un detaliu care poate fi observat în colecțiile pentru anul 2018 este funda. Aceasta aduce un plus de feminitate si rafinament rochiilor. Prezente într-o formă delicată sau supradimensionate, fundele creează un efect statement și aduc un plus de farmec rochiei de mireasă.

Rochia de mireasă cu voal lung

Orice mireasă se simte o adevărată prințesă într-o zi atât de specială cum este ziua nunții. O rochie cu voal lung te face să arăți ca o adevărată zeiță și îți pune în evidență frumusețea. O astfel de rochie atrage atenția cu ușurință, așa că toți invitații, dar mai ales mirele, vor rămâne fără cuvinte când te vor vedea.

Rochia de mireasă din dantelă

Dantela a fost și va rămâne un material creat pentru femeile grațioase și elegante. Spectaculoasă prin simplitate și grație, o rochie din dantelă este ideală pentru o mireasă modernă și prețioasă. O astfel de rochie este alegerea perfectă pentru un spirit romantic. O rochie din dantelă îți oferă un aer senzual și feminin extrem de cuceritor. Acest tip de rochie se numără de atâția ani printre preferatele femeilor și parcă a devenit și mai atrăgător cu timpul. Dacă optați pentru un model simplu, un accesoriu pentru păr vă poate scoate ținuta din anonimat.

Rochia cu aplicații florale 3D

Motivele florale sunt deseori asociate cu nunta, așa că o rochie cu aplicații florale se integrează perfect în peisajul unui eveniment foarte reușit. Rochiile de mireasă cu aplicații florale 3D arată asemenea unui buchet impresionant si oferă un rezultat spectaculos. Această metodă originală vă face să arătați la fel de frumoasă și de prețioasă precum o floare delicată.

Rochia în voaluri stratificate

Rochiile mulate pe corp cedează locul celor mai lejere, din voal stratificat, care oferă un aspect feminin și romantic. Fie că vorbim de franjuri sau ciucuri, acest trend este unul care oferă un look sofisticat și feminin. O asemenea rochie vă face să vă simțiți libere și atrăgătoare.

Rochia prințesă

Designerii nu ignoră dorința femeilor de a fi adevărate prințese într-o zi atât de magică, așa că propun pentru anul 2018 rochiile tip prințesă, din materiale prețioase. Acest model este ideal pentru femeile înalte, cu o silueta impunătoare. Numeroasele variante sunt recomandate și pentru femeile care nu se bucură de dimensiuni perfecte, însă cu modelul potrivit pot reuși să aibă o apariție impecabilă. Combinația perfectă între clasic și modern, rochia tip prințesă este ideală pentru o nuntă de vis.

Costumul de nuntă

Dacă sunteți o mireasă nonconformistă și vreți să alegeți o ținută comodă, dar în același timp să aveți o apariție de neuitat, un costum este o alegere foarte inspirată. Miresele curajoase care vor să iasă din tipare aleg un model de costum format din sacou și pantalon, din materiale prețioase sau salopete cu broderii extrem de rafinate.

Nunta este poate cel mai important eveniment din viața unei femei. Prin urmare, apariția trebuie să fie una memorabilă. Rochia de mireasă perfectă există, trebuie doar să o alegeți pe cea în care vă simțiți cea mai frumoasă. Comoditatea este și ea un aspect de care trebuie să țineți cont, căci nunta înseamnă multă distracție și voie bună. Fie că optați pentru un model simplu sau unul mai extravagant, important este să vă simțiți bine și să profitați din plin de fiecare moment. Ziua nunții este unică și trebuie să vă creați amintiri frumoase. Orice ați alege, o să străluciți mai mult ca niciodată.

Până la urmă, fericirea este cel mai frumos accesoriu pe care puteți să-l purtați!