Cum faci “atmosferă” la cea mai importantă zi din viața ta?

Post Image

De secole, muzica reprezintă acel impuls care face atmosferă în cadul întâlnirilor și sărbătorilor noastre, iar o nuntă este probabil unul dintre cele mai grandioase astfel de evenimente – o sărbătoare a vieții, a familiei și a viitorului. Deci, muzica pe care o vei alege la petrecerea nunții tale va fi o reflectare a tuturor acestor lucruri, fie că îți place sau nu. Acesta este motivul pentru care este în interesul tău ca la nunta ta, muzica să fie una potrivită cu tematica serii și cu personalitatea cuplului vostru. Dacă muzica este atent aleasă pe gustul invitaților, atmosfera poate fi doar inedită, iar distracția ca la ea acasă!

Muzica are valențe magice. Din doar câteva acorduri de vioară și chitară, ringul de dans poate deveni un magnet pentru cei invitați la nunta voastră.

Muzica sparge gheața

Nu este neobișnuit ca nunțile să reunească membri ai familiei tale și ai grupului tău de prieteni, care nu se cunosc atât de bine, iar muzica va reprezenta liantul care îi unește. Străinii se vor alătura pe ringul de dans, și în curând, în voie bună, vor uita că până la momentul petrecerii nu se cunoșteau deloc.

Vă permite să setați tonul petrecerii

Muzica este un mediu extrem de emotiv, care, folosit așa cum trebuie, poate fi un atu puternic. Emoțiile vor curge destul de liber la un eveniment atât de important din viața voastră, așa că, având în vedere acest lucru, trebuie să începi să planifici exact acele aspecte care te vor ajuta să ajungi la invitații tăi cel mai bine. Dansurile lente reprezintă o bună modalitate de a apela la emoțiile invitaților. Unii invitați emotivi pot chiar să verse câteva lacrimi în momentul dansului mirilor. De asemenea, pentru momentul primirii invitaților, voi veți decide ce stil muzical va aborda bandul. Cert este că muzica va conduce pulsul petrecerii și trebuie să alegi cu grijă stilurile muzicale și cântecele care vor încânta auzul tuturor invitaților tăi.

Va atrage invitații pe ringul de dans

Atât timp cât alegi melodiile prin care vei încânta toți invitații, indiferent de vârsta acestora, vei avea un ring de dans plin. Un ring de dans plin este semnul că invitații se distrează la nunta ta și toți viitorii miri care plănuiesc petrecerea de nuntă susțin că tot ce își doresc este ca invitații să stea la mese doar atunci când sunt servite felurile de mâncare. În acest context, muzica pe care le-o pui la dispoziție invitașilor la nunta ta este esențială pentru reușita sau eșecul petrecerii.

Muzica este personală și vorbește despre voi

Gusturile voastre muzicale spun multe despre voi, ca simple persoane, dincolo de perechea de miri ce îi întâmpină pe invitați. De asemenea, poți alege să pui la petrecerea ta anumite melodii preferate de prietenii cei mai apropiați sau de membri ai familiei. Aceștia se vor îndrepta fericiți spre ringul de dans, iar fața ta se va lumina când vei observa bucuria lor!

Așa cum este un liant între invitații care nu se cunosc, muzica reprezintă și cea mai simplă modalitate de a-i distra pe aceștia la petrecerea ta. Muzica vorbește sufletului și simțurilor, ignorând etichetele sociale, genul, vârsta etc. Alegând piesele potrivite, veți comunica simplu tuturor invitaților prezenți la cea mai importantă zi din viața voastră cât de mult te bucuri că vă sunt alături în acest moment special. Puteți, chiar, jongla cu starea lor de spirit prin alternarea pieselor calde, lente și a celor de petrecere, animate, pentru a le stimula dispoziția pe durata evenimentului.