Cum găsiți melodiile care să îi facă pe invitați să se ridice de la mese?

Post Image

Orice cuplu care urmează să se căsătorească își dorește ca la nuntă invitații să se ridice de la mese și să danseze până dimineață. Deseori, mirii cred că acest lucru depinde 100% de trupa live pe care o angajează ori de DJ, însă adevărul este altul.

Odată ce un cuplu a decis dacă apelează la serviciile unei trupe sau la un DJ, aceștia au responsabilitatea de a pregăti un playlist minimal, ori o listă cu câteva piesa reprezentative. În acest fel, artiștii vor știi ce stiluri muzicale li se potrivesc și va fi mai ușor și pentru ei să adapteze spectacolul în funcție de preferințele mirilor și ale invitaților.

Deseori mirii uită complet despre acest aspect, dar în același timp își doresc ca la nunta lor să fie doar muzică bună, piese populare și invitații să nu părăsească ringul de dans. Un astfel de rezultat depinde foarte mult de preferințele în materie de muzică deoarece stilurile muzicale sunt variate, iar muzica trebuie să fie adaptată tematicii alese pentru nuntă.

Este important să alegeți atât piese populare din topurile muzicale, cât și hituri clasice, cu care poate ați copilărit. Trebuie să luați în calcul că la o nuntă vârsta invitaților diferă, motiv pentru care muzica aleasă trebuie să acopere mai multe decade, iar acest aspect trebuie discutat cu trupa pentru a vă asigura că veți avea cât mai multe genuri muzicale favorite.

Crearea unui playlist poate fi stresantă, mai ales când aveți atât de multe alte detalii de pus la punct. Însă puteți ajuta trupa prin realizarea unei liste scurte de piese care să vă reprezinte și care să vă facă în primul rând pe voi să vă ridicați de pe scaune. Dacă vouă nu vă plac acele piese, nu ar trebui să vă așteptați ca invitaților să le placă. Gândiți-vă că veți petrece împreună o seară întreagă și trebuie să găsiți piese care să placă majorității.

Cea mai simplă metodă de realizare a unui playlist de nuntă pentru a arăta trupei ce așteptări aveți este să apelați la aplicațiile de muzică precum Spotify sau iTunes. În astfel de aplicații puteți găsi playlist-uri deja realizate, topuri de muzică indiferent de stil, decadă sau artiști și vă puteți crea propriul playlist personalizat. Realizând o listă de 10 piese spre exemplu, veți oferi trupei o imagine de ansamblu asupra gusturilor dumneavoastră. În cazul soliștilor este posibil ca aceștia să aibă nevoie de învățarea unor cântece noi și de aceea este important să specificați ce piese doriți în mod imperios necesar la nunta dumneavoastră. Astfel, artiștii vor avea timp de pregătire, iar nunta va ieși așa cum visați, adică perfect. În continuare, vă vom prezenta un exemplu de piese populare pe care le puteți avea în playlist-ul de nuntă.

TOP 10 piese populare pentru nuntă

  • Train – Marry Me
  • Jason Mraz – I’m Yours
  • Bruno Mars – Marry You
  • LMFAO – Party Rock Anthem
  • Journey – Don’t Stop Believin’
  • Adele – Make You Feel My Love
  • Jason Mraz & Colbie Caillat – Lucky
  • The Black Eyed Peas – I Gotta Feeling
  • Louis Armstrong – What A Wonderful WorldEdward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home