Cum îți accesorizezi ținuta de mireasă în funcție de buchetul de nuntă?

Post Image

Accesoriile adăugate ținutei în ziua nunții vă vor reflecta personalitatea, stilul și atitudinea, dar niciunul nu va fi atât de dramatic ca pachetul de flori pe care îl veți ține la piept în drumul spre altar. Așadar, de ce nu construiești un look în concordanță cu acesta? Lăsați florile preferate să vă inspire pantofii de nuntă, rochia și bijuteriile, atât din punct de vedere cromatic, cât și al formei. Trebuie doar să simți care este culoarea nunții tale, iar buchetul va vorbi de la sine despre cine ești și ce iubești:

Romantism pastelat

Nuanțele de crem, pastel și alb sunt deja statement pentru viitoarele mirese. Recursul lor atemporal înseamnă că ajungem să ne îndrăgostim de aceste cromatici din nou și din nou. Aici, un buchet de orhidee și trandafiri pastelați legat cu o plasă delicată subliniază o ținută grațioasă și modernă de balerină. Adăugați ținutei sandale și pietre prețioase neutre pentru un look pur și simplu elegant.

Flacăra violet a pasiunii

În nuanțe de la cel mai adânc purpuriu și până la cel mai delicat mauve, un buchet ușor și sălbatic de flori purpurii evocă o dispoziție indulgentă și liberă. Un buchet compus din lisianthus, delphiniums, anemone, clematis-plus viburnum și orhidee, în tonuri maro, prins cu panglici sofisticate de mătase poate fi cireașa de pe tort în ziua nunții. Îl puteți asocia cu un plic de catifea și pietre prețioase pentru un look ce vorbește despre partea voastră boemă.

Prospețime de primăvară

Tulpinile lungi, drăguțe, de lalele albe, dalii și anemone japoneze asociate frunzelor de geraniu oferă un look atât de vibrant, încât aproape puteți vedea roua strălucind pe petalele sale. Totul este intensificat de o panglică subtilă, care aduce atingerea finală a aspectului plin de viață, dar perfect adaptat ținutelor deosebite care se anunță purtate o singură dată în viață. Într-un astfel de film, rochia trebuie să fie minimalistă, clară și idealistă, precum tânăra mireasă care o poartă.

Buchet scăldat în aur

Vrei un look care este total luxos? Încearcă trandafiri de grădină în tonuri calde de galben și auriu, însoțiți de crini și ranunculus, plus frunze de fag. Tulpinile de orhidee adaugă o strălucire acestui buchet, pentru un efect general care se simte bogat, dar încă distractiv, feminin și modern. Finisați accesorizand stilul prin detalii din satin și bijuterii lucioase.

Roșu îndrăzneț

Dacă motto-ul tău de design este focusat pe alegeri îndrăznețe, atunci nu vei avea nici o îndoială când va veni vorba despre un buchet în care se vor regăsi fire de crimson – sau mai multe – în ziua nunții tale. Buchetul de nuntă ideal pentru o femeie îndrăzneață și rebelă va cuprinde dalii, anturiu și gladiole în combinație cu ierburi uscate și ferigi, în nuanțe variind de la roșu intens la roșu pasiv. În cazul de față, ținuta trebuie să fie ponderată, deloc ostentativă, iar machiajul subliniat prin contouring.

Mizați pe un buchet dramatic și plin de culoare? Completați ținuta cu un colier îndrăzneț și alegeți o pereche de pantofi lejeri, deloc ostentativi. Indiferent de stilul tău – glam, boem sau feminin – și indiferent de preferința ta în materie de culoare, există diverse strategii prin care poți împăca în ziua nunții atât așteptările stilistice, cât și feeling-ul boem pe care amândoi îl așteptați.