Cum le spuneți apropiaților că urmează să vă căsătoriți?

Post Image

Te-a cerut în căsătorie, ați sărbătorit, ați plănuit când și cum va avea loc fericitul eveniment, dar familiile și prietenii încă nu sunt la curent cu noutățile. Îi va surprinde decizia voastră? În unele cazuri se poate ca cei apropiați să fie de-a dreptul șocați, fiindcă nu se așteptau la o astfel de hotărâre. Totuși, cei care urmează să fie invitați la nunta voastră trebuie să fie anunțați din timp de fastuosul eveniment, pentru a-și aloca timpul necesar pregătirilor, dar și pentru a împărtăși acest moment unic în compania celor care v-au fost alături pe perioada relației.

Informați-vă părinții în persoană

Părinții sunt primii care trebuie să ia la cunoștință decizia voastră de a vă Este un semn de aprecierecăsători, indiferent de legăturile apropiate pe care le dezvoltați cu prietenii din copilărie. și de prevalență a importanței lor în raport cu oricine altcineva. Tradiția susține ca familia mirelui să fie prima care află fericita veste, ulterior familia miresei, unde mireasa va fi ”cerută” oficial de la părinții acesteia. Totuși, dacă nu puteți merge personal să îi anunțați cu privire la nunta ce urmează să aibă loc, cel puțin anunțați-i telefonic, fără persoane care să intermedieze mesajul.

Planificați o întâlnire intimă pentru restul familiei

Luați legătura cu cât mai mulți membri ai ambelor familii și îi puteți invita la un prânz ușor, sau vă oferiți să le pregătiți o cină. Cu acest prilej le puteți dezvălui surpriza tuturor. Acest lucru îi va determina și pe ceilalți membrii ai familiei să se simtă importanți în această ecuație și să se bucure pentru fericita veste. Puteți chiar să organizați un concediu împreună și cu această ocazie să îi puneți pe toți în temă cu privire la eveniment. Cu puțin noroc, poate vă veți întoarce acasă și cu o pereche de nași.

Anunțați-vă prietenii virtuali din social media

Mulți dintre prietenii de pe Facebook vă sunt prieteni și în viața reală, deși, din păcate, mulți sunt stabiliți în alte state sau călătoresc des și nu vă pot fi alături cu fiecare ocazie. Postați câteva fotografii, împreună cu detaliile relevante pe care doriți să le transmiteți în legătură cu nunta. În acest context, angajamentul vostru va deveni cunoscut de un număr impresionant de persoane dragi care se vor bucura pentru decizia voastră. Multe cupluri au început chiar să folosească hashtag-uri pentru a-și menține postările vizibile pe diferite aplicații și site-uri.

Trimiteți un e-mail colegilor și superiorilor

Dacă vă doriți ca în ziua nunții să vă fie alături șefii și colegii alături de care v-ați dezvoltat profesional, atunci ar fi indicat să le scrieți un e-mail relativ oficial, pentru a nu da curs controverselor. Este important să păstrați o atitudine oficială chiar și atunci când este vorba despre evenimente intime, fiindcă în mod contrar, colegii vor considera că sunteți foarte comozi în preajma superiorilor. Transmiteți-le decizia pe care tocmai a-ți luat-o, acordându-le și o dată aproximativă la care va avea loc nunta, pentru a-și programa din timp ținutele și a se ocupa de pregătirile necesare.

Decizia de a vă căsători nu trebuie să surprindă pe nimeni, așa că este indicat să vă luați toate măsurile necesare pentru ca cei apropiați vouă să fie înștiințați cu privire la data nunții. Un telefon, o vizită, o cină pot contribui la fericirea voastră și pot da curs hotărârii de a vă uni pe veci destinele. Fiți-le alături la fel cum ei v-au fost pe toată durata relației și bucurați-vă împreună de fericita veste.