Cum să atragi toți oaspeții pe ringul de dans la nunta ta?

La orice nuntă, faptul că pe scenă se află majoritatea invitaților, dansând și distrându-se, este semnul unei petreceri bune. Dacă te gândești că tot ce trebuie să faci pentru a atrage oaspeții pe ringul de dans la nunta ta este să alcătuiești un playlist preferat și să îl lași să ruleze pe fundal, te înșeli.

Ce poți face pentru a te asigura că muzica de la petrecerea ta va atrage invitații tăi și scena va fi plină?

Angajează DJ-ul sau trupa potrivită

Acest lucru, în aparență, poate fi foarte simplu, însă în realitate nu este așa. Dacă alegi trupa sau DJ-ul potrivit pentru petrecerea de la nunta ta, asta va face diferența între un eveniment de neuitat și unul pe care prietenii tăi vor vrea să îl uite destul de repede.

Sunt câteva lucruri pe care le poți face atunci cand cauți un DJ sau o trupă, pentru a te asigura ca sunt potrivite. Poți verifica recenziile, poți vizualiza clipuri de la alte evenimente la care au participat și mai ales poți discuta cu oameni avizați în acest domeniu, înainte de a face o alegere. Asigură-te însă că faci asta din timp: DJ-ii și trupele renumite sunt uneori angajate cu un an sau doi înainte de eveniment.

Nu exclude niciun gen muzical

Toată lumea are anumite cântece pe care nu le poate suporta, dar este bine să te gândești de două ori înainte de a oferi DJ-ului sau trupei o listă foarte lungă cu astfel de cântece. În plus, eliminarea unori genuri de muzică în totalitate ar putea îngreuna mult munca unui DJ sau a unei trupe. Scopul e să îi oferi DJ-ului mai multe stimulente muzicale de a susține petrecerea, nu să îi îngrădești munca.

Include un repertoriu antrenant pentru toată lumea

Poate că tu și partenerul tău sunteți fani înfocați rock, dar este important să ai în vedere gusturile fiecărui invitat în parte, nu doar ale voastre, deși voi sunteți personajele principale. Astfel, scena se va umple.

Ascultă sfaturile unui DJ sau ale trupe profesionaliste

Dacă întrebi anumiți DJ-i, îți vor spune că, din experiența lor, oamenii uneori preferă să stea la masă în loc să danseze, pentru că nu sunt pregătiți de dans ori pentru că nu au starea de spirit necesară. Însă, un DJ profesionist sau o trupă competentă va ști cum să îi atragă pe ringul de dans.

Dacă ai luat o decizie corectă, toată lumea își va aminti cu drag, peste ani, de evenimentul tău.