Cum să nu uiți nici măcar un detaliu atunci când vine vorba de nunta ta

Post Image

Există un milion de lucruri de planificat când vine vorba de o nuntă.

Planificarea unei nunți – fie ea mare sau mică – poate fi extrem de copleșitoare, mai ales atunci când jonglați cu un loc de muncă cu normă întreagă. Planificarea unei nunți este, în esență, o activitate cu normă întreagă! Există atât de multe detalii și atât de mulți oameni care trebuie gestionați, așa că nu este greu să credem că uneori un detaliu important este trecut cu vederea. Cu puțin noroc, această listă vă va salva de la uitarea acestor detalii!

1. Aveți un plan de urgență pentru vreme rea

Multe cupluri uită să aibă un plan B în caz de vreme nefavorabilă. Uneori aceștia nu iau în considerare cât de cald și însorit va fi sau dacă vor fi temperaturi reci sau chiar ploaie deoarece de foarte multe ori sunt copleșiți de frumusețea locului și uită să aibă un plan de urgență. Mirii ar trebui să afle prognoza meteo pentru a avea așteptări realiste despre ceea ce se așteaptă și pentru a face aranjamente pentru ceea ce se va întâmpla dacă vremea nu este ideală.

2. Fiți atenți când începe apusul

Apusul de soare este o oră de aur pentru fotografii și ar putea fi un moment în care fotograful dvs. de nuntă ar dori să vă scoată afară pentru a realiza fotografii speciale. Dacă știți la ce oră o să apună soarele, vă puteți asigura că în acele momente nu trebuie să faceți altceva.

3. Desemnați pe cineva care să fie persoana de contact

Selectați un prieten apropiat, un membru al familiei sau cineva de la nuntă ca primă persoană de contact atunci când ceva trebuie realizat deoarece în acea zi este posibil să nu aveți timp să răspundeți mereu la telefon. Acea persoană trebuie să fie de încredere și să știe demersurile făcute pentru nuntă pentru a putea răspunde prompt solicitărilor.

4. Organizarea completă a iluminatului

Lumina vă ajută într-adevăr să setați starea de spirit și vibrația la o nuntă. După ce toate deciziile sunt luate și munca grea pusă în fiecare detaliu mic, iluminatul este cea mai importantă componentă pentru a asigura într-adevăr acele elemente de efect care să creeze o atmosferă magică.

5. Asigurați locuri suplimentare la ceremonie și la petrecere

Luați în considerare faptul că oamenii nu stau în mod firesc unul lângă celălalt sau că există persoane care o să vină mai târziu, deci veți avea nevoie întotdeauna de aproximativ 20 de scaune în plus.

6. Mâncați și consumați multe lichide

Înainte de ziua cea mare și chiar în acea zi, mirii uită de foarte multe ori să mănânce și să consume lichide. Este necesar ca aceștia să se alimenteze corespunzător pentru a putea face față acelei zile și pentru a avea o stare pozitivă și bună.