Cum să vă asigurați un ring de dans plin la nunta voastră?

Post Image

Astăzi vă împărtășim câteva informații excelente, toate despre un detaliu care traversează mintea fiecărui cuplu: ringul de dans la nuntă!

Două întrebări pe care ni le adresează în mod obișnuit cuplurile alături de care lucrăm sunt: ​Cum puteți să vă asigurați că oaspeții noștri au o petrecere de neuitat?” Și „Cum puteți să vă asigurați că vom avea un ring de dans plin la nuntă?”

Și credem că acestea sunt întrebări fantastice! Mai jos sunt câteva sfaturi care vă vor ajuta vă atingeți obiectivul – acela de a avea un ring de dans plin de invitați puși pe distracție.

În primul rând, trebuie să vă asigurați că ați selectat un DJ sau o formație cu care să vă potriviți bine. Acest lucru înseamnă că ar trebui să vă simțiți confortabil cu faptul că aceștia vă pot oferi stilul de muzică pe care voi și invitații dvs. îl veți dori să-l ascultați toată noaptea. Odată ce ați simțit că ați selectat formația potrivită, puteți trece la alte modalități de a vă asigura o seară plină de distracție,.

# 1: Distanța minimă între entertaineri și ring

Doriți să vă asigurați că distanța dintre formație și ringul de dans este cât mai mică. De ce să faceți acest lucru? Pentru că această poziționare transmite energia și atmosfera creată de band-ul respectiv cât mai aproape de mulțime. Oaspeții dvs. vor vibra automat după energia DJ-ului sau formației, la fel cum ați face-o și dumneavoastră la un concert. Distanțele mici între scena și ringul de dans insumează o mișcare pe care o puteți face atunci când vizați o petrecere distractivă și antrenantă.

# 2: Dimensiunea ringului

Următorul lucru ar fi reprezentat de limitarea ringului de dans la cea mai mare dimensiune logistică posibilă. Ce înseamnă asta? Dacă așteptați 300 de invitați la nuntă, nu trebuie neapărat să aveți un ring de dans care să găzduiască chiar așa de mulți oameni. Gândiți-vă în acest fel: când este momentul ca toți cei 300 de oameni să se ridice la dans, nu toată lumea va sări imediat. Oamenii socializează la mesele lor, vizitează barul pentru un cocktail sau fumează un trabuc cu niște prieteni vechi pe terasă. Deci, în acest caz, vă sugerăm să planificați un ring de dans pentru 250 persoane.

Sfatul pe care îl oferim cuplurilor este să planifice cel puțin două treimi din lista de oaspeți pe ringul de dans. În acest fel, puteți minimiza potențialul spațiu mort din local și încuraja în același timp invitații să vină în număr cât mai mare pe ringul de dans.

# 3: Confortul

Știm cu toții că majoritatea oamenilor se îmbracă prea putin confortabil pentru nunți … iar acest lucru înseamnă tocuri și pantofi incomozi! Lăsați un coș mic pe ringul de dans cu flip-flops de diferite dimensiuni. Aceste piese confortabile pot avea monograma evenimentului inscripționată în designul lor. Deși este o alternativă nebișnuită, iar unii invitați o vor privi cu reticență, cel puțin veți ști că ați făcut primul pas pentru confortul nuntașilor.

# 4: Selecții muzicale potrivite

Cel mai important lucru pe care veți dori să-l faceți este să vă asigurați că selectați muzica pe care știți că oaspeții dvs. doresc să danseze. Deși această zi este despre tine și logodnicul tău, atmosfera este gândită pentru prietenii și familia ta.

Uneori avem cupluri care au un gust deosebit în muzică, care poate fi complet diferit de ceea ce v-ați aștepta să auziți la nuntă. Acestea ar fi genuri care includ Punk, Aggressive Rock, Polka etc. Și chiar dacă există multe melodii în aceste genuri pe care oamenii le pot aprecia, cei de pe ringul de dans probabil că nu vor să audă aceste piese în timpul evenimentului, care le limitează mișcările obișnuite de dans.

Asigurați-vă că alegeți o gamă de melodii optimiste si că păstrați gusturile în materie de muzică ale oaspeților dvs. în prim-planul minții.