Cum te pregătești pentru nunta celui mai bun prieten?

Post Image

Prietenul tău urmează să se căsătorească și ți-a propus să fii omul de bază în ziua marelui eveniment? Nu există niciun lucru mai satisfăcător decât să știi că cel pe care îl consideri cel mai bun prieten îți răspunde cu reciprocitate. Așadar, pregătește-te temeinic pentru că lucrurile să iasă conform planului. A avea alături un prieten bun ca tine va face această experientă să fie mai puțin stresantă, mai fericită și mult mai reușită pentru fericitul cuplu și, implicit, pentru cel mai bun prieten al tău.

Pregătește un discurs în care să vorbești despre prietenia voastră

În ziua marelui eveniment ia pulsul atmosferei și dezlantuieste-ți cuvintele cât mai natural cu putință. Discursul ținut în ziua nunții celui mai bun prieten va consta într-unul dintre cele mai emoționante momente din acea zi. Gândește-te la câteva fraze care să surprindă relația frumoasă de prietenie pe care o aveți de mult timp, vorbește puțin despre prietenul tău și momentele importante în care v-ați sprijinit reciproc. Totuși, nu uita: nunta este despre el, nu despre tine, așa că punctează acele atribute care îl fac pe prietenul tău, în mod deosebit, un bărbat integru și valoros pentru oamenii din jurul său. Momentul tău va rămâne în amintirea invitaților, la fel cum și tu vei rămâne cu un gust plăcut și un sentiment pe măsură odată cu trecerea anilor și, cine știe, până la nunta ta!

Discută cu prietenul tău despre responsabilitățile din ziua nunții

Cum tu ești cel mai bun prieten al mirelui, așteaptă-te ca (dacă încă nu a făcut-o) să te însărcineze cu responsabilități în ziua marelui eveniment, mai ales dacă ești tipul de bărbat ce smulge zâmbete și dintr-un banc sec. Va trebui să fii prezent în orice moment, să zâmbești și să rezolvi orice problemă ar putea apărea în timpul evenimentului; domnișoarele își vor agăța tocurile în covorul de la intrarea în restaurant, domnii se vor ameți bine, iar prietenul tău va fi nedezlipit de soția sa. Însă asta nu înseamnă că nu vei avea timp să te distrezi ci, din contra, bucuria va fi cu atât mai mare cu cât cel mai bun prieten al tău ți-a comunicat că se va baza pe ajutorul tău în ziua nunții sale. Așadar, cine altcineva dacă nu tu este mai potrivit pentru a prelua frâiele unui eveniment de asemenea proporții?

Alege să epatezi printr-o ținută clasică și confortabilă

Cel mai bun prieten al tău ți-a acordat toată încrederea și ți-a propus ca într-o zi atât de importantă pentru el să îl ajuți cu logistica și întreținerea invitaților. Asocierea voastră va fi evidentă, așa că ai grijă ca ținuta pe care o vei purta în ziua nunții să fie aleasă cu stil. Nu te evidenția printr-un costum încărcat de elemente inutile sau printr-o pereche de pantofi de o strălucire opulentă și alege stilul clasic. Fii un domn, un gentleman și un prieten de nădejde și îngrijește-te ca și cei din jur să poată vedea ce fel de persoană ești. Vei dansa, te vei distra și vei fi în centrul atenției alături de cuplul de însurăței, deci o alegere ideală ar fi să alegi o ținută confortabilă, care să îți permită să te simți lejer și degajat pe durată evenimentului.

Nunta celui mai bun prieten este un prilej deosebit de a-i arăta cât de mult îl apreciezi și ce înseamnă pentru tine. Cum îi poți dovedi toate acestea? Pregătindu-te să îl faci mândru că nu degeaba are încredere să se bazeze pe tine într-o zi atât de importantă. Ai grijă la ținută, pregătește-ți discursul pe care îl vei ține în fața invitaților și preocupa-te ca prietenul tău să nu simtă presiunea acestui mare eveniment!