Da, puteți folosi Spotify ca alternativă accesibilă la nuntă

Post Image

Înainte de ziua cea mare, cu siguranță cuplurile ce doresc să aibă o nuntă exact așa cum au visat își fac griji referitoare la toate aspectele implicate. Pentru ca nunta să fie reușită, foarte importanta este muzica aleasă, care va oferi o impresie de ansamblu invitaților.

Dacă bugetul nu permite ideea de a angaja un DJ sau o trupă live, pentru cei care doresc să controleze singuri cum să se desfășoare playlist-ul serii de vis, serviciul de muzică Spotify poate fi soluția.

Spotify este un serviciu gratuit de muzică, disponibil nu de mult timp la noi în țară. Acesta funcționează prin intermediul unui player afișat pe monitor, iar toate genurile muzicale dorite se pot obține cu ajutorul internetului. Opțiunea gratuită a aplicației vine la pachet cu numeroasele reclame din 5 în 5 melodii ascultate consecutiv.

De ce aveți nevoie:

Un abonament premium la Spotify este un must-have. Pentru a te lipsi de reclamele agasante, pe care se presune că nu dorește nimeni să le audă în cadrul unei nunți, trebuie să plătiți o sumă nesemnificativă.

De asemenea, aveți nevoie de un dispozitiv de redare a muzicii precum un laptop, iPod, sau puteți utiliza un telefon mobil. Trebuie doar să fiți siguri că pe telefonul mobil nu poate apela nimeni, altfel va ruina tot ambientul pe care ați dorit să îl construiți.

Difuzoarele sau accesul la un sistem de sunet este la fel de important. Cu siguranță, locația aleasă pentru nuntă deja deține un astfel de sistem. Necesită doar o conexiune la un laptop prin intermediul unui cablu auxiliar.

O altă necesitate este desigur, un playlist bine stabilit și o persoană responsabilă pentru a controla melodiile – cineva în care aveți încredere, care înțelege cum funcționează aplicația.

Cum să procedați:

1. Dacă vă creați singuri petrecerea, trebuie să vă dați seama unde veți avea nevoie de muzică și astfel vă veți distra! Dacă ești mai puțin inspirat, cere părerile apropiaților pentru a face alegerile de succes.

2. Descărcați aplicația Spotify și alegeți alternativa Premium.

3. Creați o listă de redare utilizând contul Spotify Premium cu muzică pentru fiecare etapă a petrecerii din cadrul nunții.

4. Asigurați-vă că aveți acces nelimitat la internet în decursul serii petrecerii. O altă alternativă ar fi să descărcați toate melodiile alese ca să le puteți asculta offline.

Alte sfaturi benefice:

Puteți oferi lista de redare cu puțin timp înainte persoanei care se va ocupa de muzică în seara nunții. Astfel puteți discuta ordinea în care muzica va fi redată sau chiar vă puteți sfătui în legătură cu alegerile făcute.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că muzica nu va fi la un volum mult prea tare, pentru a nu fi deranjant. Un alt lucru foarte important este să fiți atenți la egalizarea sonorului de la o melodie la alta. Să nu se întample ca după o melodie înregistrată cu volum mai jos să urmeze una cu volum ridicat.

Ca să nu stricați buna dispoziție a invitaților, trebuie să fie aleasă o muzică într-o anume temă, astfel încât să fie pe placul tuturor. Nu treceți de la melodii cu un ton foarte calm, ralaxant, la melodii săltărețe în următorul minut. Trecerea dintre melodii trebuie făcută lin, pentru a nu strica cu totul ambientul.

Cu toate acestea, cu ajutorul aplicației Spotify, varianta Premium, nu se pot realiza astfel de erori. Chiar daca nu sunteți experți în ale muzicii, aplicația te ajută să îți formezi un playlist în funcție de genurile muzicale alese, la un buget redus.

Astfel, problemele legate de muzica din cadrul nunții nu mai pot fi de actualitate.