De ce este muzica cel mai important aspect al unei nunți?

Post Image

Potrivit unui sondaj, în jur de 81% dintre oaspeții de nuntă au declarat că divertismentul de la eveniment este singurul lucru pe care și l-au amintit în cea mai mare masură. În ciuda acestui fapt, totuși, multe cupluri ce urmează să se căsătorească încă nu pun muzica de nuntă pe un plan fruntaș atunci când se ocupă de planificarea evenimentului.

Dar de ce este important, într-adevăr? De ce ar trebui sa vă prioritizați muzica de nuntă de-a lungul anului ? Iată câteva motive:

1. Este ceea ce oaspeții dvs. își vor aminti mai mult decât orice.

Nu toți își vor aminti tipul de flori de pe buchetul tău sau numărul de fructe de pe tortul de nuntă sau culoarea șervețelelor de masă. S-ar putea să nu-și amintească precis ce au servit pentru un starter, dar ei iși vor aminti cu siguranță trupa de nuntă care a animat petrecerea și a oferit invitaților ocazia de a sta toată noaptea pe ringul de dans.

2. Marchează acesta zi specială cu muzica menită să vă reprezinte.

Muzica de nuntă este ca o coloană sonoră a ceremoniei de nuntă. Ea stabilește o atmosferă romantică și permite oaspeților să participe la bucuria unirii. Fără muzica (sau cu un playlist greșit), este posibil ca majoritatea oaspeților să plece imediat după ce au mâncat.

3. Muzica bună energizează mulțimea.

Muzica extraordinară energizează mulțimea și o mulțime energizată creează o petrecere minunată. Muzica amplifică fericirea statutului nou-născut al cuplului și îi transpune pe toți în stare de sărbătoare.

O trupă profesională de nuntă creează o atmosferă festivă si animă petrecerea. Ei știu cum să-i ridice pe oaspeți de la mese.

4. Creaza unitate si dezvolta relatii noi de prietenie intre invitati.

Nuntile sunt adunari uriase care implica prieteni si familii din toate domeniile vietii si generatiilor. In afara de alcool, muzica ajuta la ruperea barierelor sociale intre oaspeti si le face sa se relaxeze. Dansul aduce oamenii impreuna. Ajuta oaspetii sa intalneasca oameni noi fara a trebui sa treaca printr-o faza inconfortabila.

5. Ține invitații în priză pe tot parcursul evenimentului.

Mătuși și unchi mai în vârstă ar putea să nu poată sta pe ringul de dans atâta timp cât ceilalți oaspeți, dar trebuie să rămână departe de o stare prelungită de somn. Muzica perfect aleasă, plus artiștii extraordinari, vor ține pe toata lumea in alertă, astfel încât la finalul evenimentului nimeni să nu se plângă de plictiseală.

Așadar, nu neglija muzica, nu o lăsa pe ultimul loc pe lista de priorități pentru că ea îți va creea amintiri și va pune ștampila evenimentului. Alege o trupa de profesioniști care să transforme nunta voastră într-un eveniment memorabil pentru toti invitații!