Salut!

Noi suntem Trupa AMATIS şi îţi mulţumim pentru vizită! Îţi vorbim la “per tu” pentru că politica noastră este simplă: “clientul nostru, prietenul nostru”. 🙂

Suntem 7 tineri pasionaţi de muzică şi dans, ne plac petrecerile la care oamenii zambesc şi uită de griji, tocmai de aceea, am transformat pasiunile noastre în profesii artistice pe care le îndrăgim. Proiectul AMATIS este relativ nou, dar noi cantăm de cand ne ştim, iar în ultimii 7 ani, membrii fondatori ai trupei (Mihaela, Octavian şi Ovi) au participat împreună la peste 200 de evenimente private, apariţii TV, concursuri şi spectacole.

Etimologic, AMATIS este despre iubire (lat.amare – a iubi), iar numele nu l-am ales întamplator. Cantăm din dragoste pentru muzică, ne place să vedem oamenii mulţumiţi de serviciile noastre, iar de obicei, le cantam celor care se iubesc. Însă AMATIS este şi despre distracţie şi voie bună, nu doar despre melodii şi momente romantice. Programele noastre sunt variate, iar echipa noastră este compusă din Octavian (muzică uşoară romanească şi internatională), Mihaela (muzică populară şi de petrecere), Ovi (clapă), Andrei (vioară), Razvan (saxofon), Robert (D.J./M.C.), Rares (folclor, muzică grecească si machedonească).

Conceptul după care lucrăm este de eveniment-spectacol, astfel petrecerile noastre sunt gandite să mulţumească un număr cat mai larg de oameni, din primul pană în ultimul moment.

De regulă, răspundem prompt telefoanelor, e-mail-urilor s.a.m.d., însă niciodată nu spunem „nu”, celor care vor să ne cunoască personal, fie la evenimentele la care participăm, fie la o cafea… în zona de nefumători. 🙂

Mulţumim încă o dată şi sperăm să ai un timp cat mai plăcut pe site-ul nostru!

Trupa AMATIS

Iti doresti sa colaborezi alaturi de trupa AMATIS?

Nu ezita sa ne contactezi folosind una dintre metodele expuse in sectiunea „Contact”.