Diferențele de preț dintre trupele live

Post Image

Dacă sunteți în căutarea unei trupe live o să observați diferențe semnificative de preț dintre acestea, dar oare de ce? Ei bine, fiecare trupă are dreptul să își stabilească onorariul după bunul plac, dar, cu siguranță, fiecare trupă live ia în considerare anumite criterii atunci când stabilește un anumit preț, criterii pe care ar trebui să le cunoașteți și dumneavoastră.

Ce criterii iau în considerare trupele live atunci când își stabilesc onorariul?

Atunci când solicitați oferta de preț a unei trupe live, o să observați că nu primiți neapărat un preț pe loc deoarece sunt anumite aspecte pe care trupa le ia în considerare:

Experiență

O trupă de artiști live cu experiență bogată va solicita de cele mai multe ori un preț mai înalt. De ce? Pentru că aveți garanția unei trupe de profesioniști care s-a dedicat acestei meserii. În plus, o astfel de trupă deține un repertoriu vast și știe cum să se muleze după invitați, după tipul de eveniment, având mereu momente muzicale surpriză pentru a ține publicul mereu conectat la spectacol.

Numărul membrilor

Numărul membrilor al unei trupe este extrem de important în stabilirea prețului. Dacă un solist va performa la un eveniment pe diferite negative atunci cu siguranță prețul său va fi mult mai scăzut în comparație cu o trupă formată din șase – șapte persoane. În plus, atmosfera creată cu instrumente auzite live, este total diferită față de o atmosferă creată pe negative. Un grup bine închegat va știi cum să pună în valoare fiecare membru al echipei, va ști cum să îi ofere fiecăruia momente solo pentru a pune în evidență munca și talentul fiecăruia.

Numărul de ore de cântat

În funcție de numărul de ore pe care i le solicitați unei trupe aceasta va face un anumit preț. Este o mare diferență între a presta un astfel de serviciu preț de 4 ore și în a-l presta timp de 8 ore.

Numărul total de ore

Atunci când solicitați unei trupe să rămână prezentă de la început până la sfârșit poate însemna un cost în plus. Faptul că îi solicitați să fie prezentă timp de 10 ore pentru că mai aveți incluse și diverse momente surpriză pentru invitați înseamnă un cost în plus.

Locație

Artiștii trebuie să își acopere și cheltuielile cu deplasarea. Dacă distanța este foarte mare, acest lucru se va reflecta în prețul propus.

Cazare

Artiștii au nevoie să se relaxeze înainte de spectacol. Dacă drumul este foarte lung, mulți își vor căuta un loc de cazare pentru a avea timp să se pregătească și să se odihnească. Aceștia vor veni cu câteva ore înainte de începerea evenimentului pentru a pregăti scena, instrumentele, pentru a verifica sonorizarea, etc.