Locații de top pentru o nuntă de basm în Grecia

Post Image

Detaliile sunt cele care conturează succesul unei nunți moderne. Și dacă muzica, meniul și ținutele sunt mai ușor de ales atunci când vine vorba despre un astfel de eveniment, locația este cea care se lasă adesea așteptată. Grecia, catalogată destinația de top a nunților boheme chic, găzduiește cele mai atractive plaje ce ademenesc cuplurile moderne pentru a-și organiza aici cel mai important eveniment din viață, într-un cadru feeric și o atmosferă de poveste.

Nunta de poveste, desfășurată pe plajele însorite ale Greciei

Există o mulțime de locuri romantice cu vederi irezistibile în Grecia, însă doar unul este ideal pentru “ziua cea mare”. Peisajele pitorești, împrejurimile, cadrul ofertant pentru fotografii de neuitat, dar mai ales atmosfera în care acesta învăluie evenimentul, invitații și vibe-ul vostru sunt condimentele care ar trebui să vă ușureze decizia cu privire la locația aleasă. În continuare vom enumera cinci insule grecești care vă pot găzdui ceremonia de căsătorie în 2019:

1. Corfu

De asemenea cunoscută sub numele de Kerkyra, Corfu este o insulă minunată aleasă de ani de zile ca locație pentru nunțile moderne. Această insulă frumoasă este, totodată, foarte distinsă pentru estetica venețiană, care vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi în Italia, cu peisajele pline și mediul de vis. Când vine vorba de o nuntă în Corfu, ar fi bine să vizitați Paradise Beach, Mitropolia Panagia Spiliotissa și Mănăstirea Pantokrator.

2. Santorini

Santorini este o insulă captivantă situată în Marea Egee. Este o insulă frecventată de turiști din întreaga lume și recunoscută pentru peisajele sale uluitoare, apusuri de soare pitorești, taverne minunate și sate fermecătoare. O nuntă în Santorini pare cu siguranță interesantă, nu-i așa? Cu această ocazie, vă puteți delecta cu puncte de atracție precum Suites of the Gods, Dana Villas și Santorini Gem.

3. Zakynthos

Zakynthos este o insulă superbă situată în Marea Ionică. Datorită corpurilor sale cristaline clare de apă, nisipuri albe și aurii, precum și o mulțime de activități romantice și palpitante pe care le puteți desfășura în jurul insulei, nu mai este de mirare faptul că multe cupluri aleg să își lege destinele în această emblematică insulă. Biserica Panagia Chrysopigi este întotdeauna larg deschisă ceremoniilor de oficializare a căsătoriilor.

4. Spetses

Spetses este înconjurată de un stil de viață vibrant și o istorie bogată. Există o mulțime de locuri romantice și fermecătoare de jur-împrejurul insulei Spetses unde puteți alege să vă uniți destinele. Puteți vizita, de asemenea, Orloff Resort, Chapel of Agios Mamas și Poseidonion Grand Hotel.

5. Skopelos

Skopelos este fără îndoială o locație admirată și populară în întreaga lume. La fel ca și celelalte insule grecești menționate mai sus, Skopelos abundă, de asemenea, în plaje frumoase, sate uimitoare și locuri captivante pentru cuplurile care călătoresc. Dacă vă gândiți să vă petreceți ziua cea mare pe această insulă magnifică, ați putea vizita Biserica Agios Ioannis Kastri, Primăria Skopelos (cu vedere la ocean) și cei trei copaci din Amarantos.

Destinațiile grecești sunt preferate de cuplurile tinere pentru personalitatea în care învăluie fiecare eveniment important din viața lor și, atunci când vine vorba de nuntă, parcă nimic nu se poate compara cu o astfel de locație.

Marele eveniment se lasă așteptat?

Începeți prin alegerea locației și trăiți-vă acolo visul în care vă uniți destinele!