Mărturiile de nuntă handmade, o surpriză originală pentru invitați

Post Image

Mărturiile de nuntă sunt micile suveniruri care se oferă invitaților în semn de mulțumire pentru participarea la acest eveniment. Tradiția își are originile în țările mediteraneene și a celor din Europa Centrală și încă se păstrează de cuplurile de miri care își doresc să-și surprindă în mod plăcut invitații și să le mulțumească pentru suținerea oferită într-o zi atât de specială.

La începuturi, mărturiile erau niște bomboniere care conțineau diferite dulciuri și țineau loc de salut. Adevărata tradiție s-a conturat în Italia, unde familiile viitorilor tineri căsătoriți obișnuiau să facă schimb de cadouri care constau în diferite sortimente de bomboane sau ciocolate frumos împăturite.

Astăzi, mărturiile de nuntă au rămas o tradiție importantă și o formă prin care mirii își arată aprecierea și recunoștința față de invitați. Evoluția însă se observă cu ușurință în felul în care acestea sunt realizate. Invitaților le sunt prinse în piept cocarde cu flori, care arată apartenența acestora la o mulțime unită care sărbătorește iubirea. Pe lângă acest obicei, cuplurile aleg mărturii formate din cinci bomboane la care atașează un bilețel pe care sunt scrise cuvinte de mulțumire, data ceremoniei și numele mirilor. Toate sunt legate cu o panglică delicată și simbolizează sănătate, fertilitate, prosperitate și bucurie. În alte cazuri, tinerii îndrăgostiți aleg sa ofere mărturii compuse din diferite obiecte bibelou, flori, accesorii pretioase sau rame foto. În mod obișnuit, acestea sunt puse pe mesele de nuntă, însă există și cupluri care aleg să ofere personal mărturiile.

Mărturiile sunt alese în funcție de personalitatea mirilor, de tematica nunții, cultură sau pur si simplu în funcție de preferințele mirilor. Cei care vor să ofere o notă personală și originală și vor să-și arate respectul și sentimentele de atașament și mulțumire față de cei care iau parte la cel mai important eveniment din viața lor de cuplu, aleg o variantă inedită și oferă mărturii de nuntă handmade. Acest trend a prins viață în ultimii ani și tot mai mulți miri apelează la această metodă cu totul spectaculoasă. Mai mult, această opțiune poate fi de multe ori mult mai avantajoasă și pentru bugetul de nuntă.

Nunta este un eveniment așteptat de toți cei care aleg să-și unească destinele și trebuie să fie un moment de neuitat. Fiecare cuplu este atent la absolut toate detaliile pentru ca totul să fie impecabil. Invitații se numără printre principalele griji ale acestora, deoarece pentru ca evenimentul să iasă perfect este important ca aceștia să se simtă bine și să fie tratați corespunzător.

Mărturiile sunt un „Mulțumesc” nespus pe care mirii îl oferă tuturor celor cu care au împărțit momente de fericire, extaz și iubire într-o zi atât de prețioasă cum este nunta. Realizate în diferite stiluri, mărturiile sunt o carte de vizita a cuplului de miri și reprezintă un detaliu care face diferența. Mărturiile au o semnificație spirituală, fiind un semn de mulțumire. Modelele handmade sunt cu siguranță o alegere care vă vor face să rămâneți în amintirea celor care au luat parte la eveniment. Această formă de creativitate este alegerea unui cuplu care își dorește o nuntă diferită și cu totul specială. Fie că apelați la o firmă care confecționează astfel de obiecte sau doriți să le realizați voi înșivă, mărturiile handmade sunt o alegere foarte inspirată care îi va încânta cu siguranță pe toți cei prezenți la acest eveniment de mare importanță.