Podium spre altar sau cea mai frumoasă zi din viața ta?

Post Image

Ne amintim cu drag de acele fetițe care atunci când se jucau își imaginau că la nunta lor de basm vor îmbrăca o rochie de prințesă. Ei bine, acele fetițe au crescut. Noi le cunoaștem, le vedem, chiar, la evenimente și mai auzim în trecere astfel de discuții (în vogă în rândul micilor invitate). La cinci anișori ne amuzam, când creștem, însă… ne panicăm! În general domnișoarele, viitoarele mirese, fiindcă mirii sunt mai ușor de mulțumit. O cămașă, un costum, pantofi și au atras toate privirile!

Dar pe cât de simplu de mulțumit este mirele, pe atât de complicată se arată situația în privința miresei. La momentul alegerii rochiei de mireasă timpul parcă se dilată, lista cu magazine este insuficientă pentru dorințele ei și astfel planurile stagnează. Cum să mergem mai departe cu pregătirile, dacă nu începem cu începutul? Și atunci, trebuie să găsim rochia de mireasă care ni se potrivește, doamnelor! Noi am făcut o retrospectivă a mireselor pe care le-am admirat de-a lungul timpului, în cadrul evenimentelor la care am fost prezenți, care vă sfătuiesc următoarele:

Calculează-ți bugetul

Deși ziua nunții este cea mai frumoasă zi din viața fiecăruia, nu putem uita (nici atunci) de… finanțe. Doamnelor, știm că este ziua în care trebuie să străluciți, însă nu rochia este cea prețioasă, ci dumneavoastră! În plus, faptul că aveți în minte bugetul disponibil vă disciplinează în privința cheltuielilor. Așadar adio, misiune imposibilă!

Alege să porți ceea ce ți se potrivește

Dragele noastre, drumul spre altar nu este podiumul de la prezentările de modă, astfel că ținuta pe care o veți purta în ziua nunții va trebui să vă facă să străluciți. Strălucirea o dați voi, prin alegerile pe care le veți face, nu renumitele top-models care sunt produsele de marketing ale caselor de modă. Este ziua în care eticheta nu mai contează, ci cum vă subliniază trăsăturile, cum vă ascunde eventualele defecte și cât de bine vă face să vă simțiți purtând-o! Sirenă, prințesă, clasic? Îți dăm câteva idei, tu ce alegi?

Simte-te confortabil

Am lăsat pentru final acest sfat prețios, deși, probabil că v-ați dat deja seama că derivă din cele două. Va fi o zi dinamică, presărată cu ședințe foto, mers și stat în picioare, așa că de departe miresele noastre s-au focusat pe acest aspect. Bineînțeles, mai există posibilitatea achiziționării unei noi ținute, însă… atenție la buget! Să nu mai punem la socoteală dansul mirilor, dansul cu invitații, plimbările printre mese pentru a te ocupa de atmosferă. Așadar, alege să te simți bine în rochia pe care ai ales-o, pentru că astfel vei arăta relaxată, fericită, lipsită de griji. Încorsetată și îngrijorată ca nu cumva un șnur să se desprindă sau decolteul să se adâncească nu este postura în care te-ai vedea în cea mai importantă zi din viața ta.

Așadar, alegeți să aveți nunta de basm pe care o visați! Țineți cont de sfaturile mireselor care ne-au împărtășit din experiențele lor și dați-vă voie să aveți parte de cea mai frumoasă zi din viața dumneavoastră!