Retrospectiva bisericilor ideale pentru cununia religioasă

Post Image

Efervescența unui eveniment atât de somptuos precum nunta visurilor voastre este în sine o stare care vă va urmări până în ultima clipa a desfășurării lui. Alegerea rochiei, a machiajului, a verighetelor sau meniului care va face deliciul invitaților sunt elementele ce dictează atenția la detalii și, implicit, succesul evenimentului.

Însă în egală măsură trebuie să țineți cont și de locația în care veți alege să vă uniți destinele, iar aici nu ne referim la proximitate, ci la aspectul și istoria care îmbracă biserica și oferă, în consecință, o nuanță originală poveștii voastre. Din experiența anilor petrecuți printe cupluri fericite și istovite de grija celor mai potrivite alegeri în materie de locații, vă oferim o serie de recomandări care, sperăm noi, vă vor degreva de grija alegerilor importante.

Bisericile bucureștene – tandemul subtil dintre modernism și tradiție

Dacă alegeți să vă organizați nunta în mediul efervescent bucureștean, atunci vă recomandăm Biserica Sfântul Gheorghe Cel Nou, din Sectorul 3. Din istorisirile mireselor reies aprecierile la adresa locației care se remarcă nu doar prin picturile inedite de la interior, ci și prin aspectul exterior și poziția inspirată. Biserica are un aspect impozant, ieșind din tipare prin cadrul verde și copacii înalți și exotici care o înconjoară, fiind, totodată, binecuvântată cu moaștele Sfântului Nicolae aduse din Bari, Italia. Pe lângă simbolismul investit în această biserică, puteți accentua intensitatea trăirilor prin solicitarea unui cor ce va face deliciul invitaților pe perioada desfășurării ceremoniei.

O altă recomandare pentru ca ceremonia religioasă să acapareze atenția și admirația invitaților ar fi Biserica Sfântul Mina Vergu, localizată în Sectorul 3. Pe lângă faptul că este situată în imediata proximitate a Centrului Vechi și extrem de accesibilă din perspectiva traficului, Biserica are o căldură aparte, fiind populată de numeroase vedete care confirma o încărcătură spirituală sesizabilă în urma ceremoniilor săvârșite în cadrul bisericii.

Extrem de încântate s-au dovedit și miresele care au ales să își unească destinele în cadrul Bisericii Sfântul Anton. Înainte de a fi o biserică, se poate vorbi de un monument care datează de mai bine de 500 e ani, astfel că, dacă alegeți să vă cununați într-o astfel de biserică, veți contrasta cu încărcătura istorică a acestei biserici într-o manieră inedită și de impact.

Bisericile piteștene – cadre inedite pentru shooting-uri de poveste

Pentru cuplurile originare din Pitești sau care pur și simplu se simt legate sufletește de aceste locuri, recomandarea noastră pentru cununia religioasă este Biserica Mavrodolu, declarată monument istoric și cunoscută în trecut ca Biserica din Mahalaua Albastră sau Biserica din Mahalaua de Jos, a cărei poziționare pe colină o investește cu un impetuos simbolism și o imagine de ansamblu inedită.

O altă recomandare ar fi Biserica Sfânta Treime, un monument în adevăratul sens al cuvântului, amplasat în sânul unei grădini de verdeață și natură, care vă va oferi o experiență vizuală inedită și vă va încărca în special cu emoții constructive și energie pozitivă.

Târgoviște – centru cultural și spiritual

Ne onorează invitațiile târgoviștenilor noștri dragi, pentru că astfel aflăm mai multe din culisele acestor evenimente unice. Originari din Târgoviște și îndrăgostiți de spiritualitatea orașului, vă recomandăm cu toată dragostea ca ceremonia religioasă să se organizeze la Mitropolia Târgoviștei, un loc investit nu doar cu spiritualitate și o inegalabilă încărcătură pozitivă, ci și un aspect aflat la granița dintre istorie și modernismul autohton. Bucurați-vă de amintiri unice, imortalizate într-un cadru de poveste, unic și extrem de potrivit pentru a cuprinde atmosfera emoționantă a momentelor unice.

Cununia religioasă își asumă un rol extrem de important în cadrul nunții de vis pe care o plănuiți în detaliu, fapt pentru care locația trebuie să fie atent aleasă, în strânsă legătură cu poziționarea, aspectul interior și exterior și nu în ultimul rând, cu încărcătura ce o însoțește. Alegeți acel cadru care să vă cuprindă ca pe o scenă povestea de dragoste și imortalizați aceste momente unice și emoționante într-un tablou investit cu spiritualitate și gânduri bune.