Sarea și piperul unei nunți de colecție!

Post Image

Nunta este cel mai important eveniment din viața noastră, dar nu doar mirii trebuie să se elibereze de stres și să se simtă bine, ci și invitații. Practic, toate cuplurile își doresc ca oaspeții să sărbătorească fericirea lor, exersându-și mișcările toată noaptea pe ringul de dans. Dar ce melodii îi fac pe oameni să danseze? Muzica veche, muzica disco, muzica populară sau muzica de petrecere? Și, totuși, îți garantează această alegere că vei face atmosferă la cel mai important eveniment din viața ta?

Deoarece nunta reprezintă momentul care unește prieteni și familii de toate vârstele și cu diverse gusturi muzicale, nu vei ști niciodată cum să îi mulțumiți pe toți.

Pentru o nuntă reușită, recomandarea este să alegeți un band complex, care să acopere toate genurile muzicale. Nu economisiți bani când vine vorba de muzică, deoarece acest aspect este cel mai important pentru o atmosferă reușită. Un band complet, potrivit pentru evenimentul important din viața voastră, ar trebui sa conțină soliști de:

1. Muzică ușoară romanească și internațională (cover). Cu alte cuvinte, acei soliști care pot să ofere coveruri de muzică ușoară romanească și internațională cu piese adaptate pentru toate vârstele. Melodii pentru îndrăgostiți, care să ne încante cu un dans blues, muzică pop sau muzică rock. O trupă de coveruri trebuie să își personalizeze piesele, să transmită emoții și sensibilitate într-un stil cât mai original. Muzica de cover nu înseamnă doar rostirea unor versuri mot-a-mot, ci o abordare artistică, oferită doar de cei profesioniști.

2. Muzică populară și de petrecere. Este cunoscut faptul că de la nunți nu trebuie să lipsească vestitele hore și sârbe, care ridică toată lumea de la mese, indiferent de vârstă. Acest tip de muzică nu se demodează niciodată și nu trebuie să lipsească de la nicio nuntă, independent de locația în care se desfășoară, fiind deosebit de importantă la nunta ta.

3. Clapă, vioară, saxofon. Interpretarea melodiilor cu diferite instrumente speciale au un farmec aparte și au luat amploare la tot mai multe nunți. Transformarea muzicii clasice într-una modernă, prin reinterpretarea pieselor cu sunetele unui saxofon sau a unei vioare, nu are cum să nu îți sensibilizeze invitații. Instrumentele speciale sunt acel condiment de care aveți nevoie la nuntă, pentru a asculta piesele preferate de voi și plăcute foarte puțin de alții. Reinterpretarea melodiilor vor da viață pe ritmul de dans pieselor uitate.

4. Dj / MC. Un MC captează și menține atenția invitaților, vă propune diferite joculețe interactive pe care le puteți face în timpul nunții pentru a amuza invitații, anunță discursurile și momentele importante, precum furatul miresei. Pe de altă parte, un DJ are grijă sa existe o atmosferă potrivită în pauzele dintre schimbarea soliștilor.

O trupă completă oferă un maraton de muzică fără pauză. Fiind mai multe persoane în band, veți avea asigurată muzică pe tot parcursul evenimentului, din toate genurile muzicale. Muzica românească, internațională, pop, rock, etno sau muzică folclorică? Veți dispune de muzică de cea mai bună calitate, fără pauză. Un band profesionist va fi atent la invitați și la ce fel de muzică se potrivește cel mai bine locației și invitaților, dar va avea grijă să îi și binedispună pe toți!