Sezonul nuntilor se prelungeste? Iata evenimentele la care a cantat trupa Amatis vara aceasta!

Post Image

Chiar daca nu avem parte de cea mai prietenoasa vara, trupa Amatis reuseste sa incinga atmosfera la evenimentele la care canta. Gradele cresc pe ritm de saxofon, iar vibe-ul general este unul care ii tine activi pe invitatii prezenti la petrecere, in timp ce alternanta genurilor muzicale oferteaza printr-o versatilitate uimitoare. Sezonul estival este, insa, si sezonul nuntilor, ultimul eveniment de acest gen la care a cantat trupa Amatis avand loc la finalul lunii iulie intr-o locatie exclusivista cu deschidere la mare.

Trupa Amatis reuseste sa desavarseasca o suita de asteptari printr-un repertoriu accesorizat cu un vibe estival

A participat la numeroase evenimente de acest gen, dar parca nicio nunta nu se aseamana cu cealalta. Amatis este de departe o formatie de nunta din Bucuresti preferata de cuplurile tinere, care rezoneaza excelent cu atitudinea efervescenta a solistei si baietilor din band. Cum suntem pe ultima suta de metri a acestei veri, Amatis si-a scris agenda de evenimente si stim din culise ca finalul lunii august ii va surprinde pe artisti in plina activitate!

Prima parte a verii i-a surprins pe membrii Amatis la aniversari si botezuri

Atunci cand Amatis canta la evenimentele ceva mai intime, de tipul aniversarilor si botezurilor, atmosfera se schimba la 180 de grade. Dincolo de repertoriul versatil ce permite fiecarui invitat sa se bucure cum stie mai bine de prezenta la eveniment, vibe-ul este unul fermecator, ce te transpune in starea de bine a sarbatoritilor.

De pilda, in urma cu doar cateva zile, trupa Amatis a facut un show incendiar in Bucuresti, cu ocazia sarbatoririi micutului Zian Daniel, care pur si simplu a vrajit-o pe solista. Si nu este un exemplu singular! De la inceputul verii, Amatis a cantat la peste 15 aniversari, multe dintre acestea fiind private, motiv pentru care membrii nu si-au permis sa le faca publice pe retelele sociale.

Ce evenimente – surpriza ne rezerva Amatis pe finalul acestei veri?

In mod cert, sezonul nuntilor se va prelungi pana dupa toamna, fiindca fericitii miri vor profita de vreme buna pentru organizarea unei nunti in aer liber. Finalul toamnei va povesti despre cele mai frumoase nunti ale tinerilor indragostiti, de la care nu va lipsi trupa indragita de atat de multi invitati. Nuntile elitiste nu sunt un must, intrucat placerea vine cantant independent de locatia in care se desfasoara evenimentul.

Spre exemplu, in timp ce saptamana trecuta a cantat la o nunta organizata in proximitatea plajei, saptamana viitoare ii va surprinde pe membrii Amatis la un show incendiar din inima capitalei. Si, tot asa, luna august va fi un continuu periplu pentru Amatis, care va colinda tara in lung si in lat pentru a investi atmosfera nuntilor cu voie buna.

Trupa Amatis incheie vara in aceeasi nota de petrecere in care a si inceput-o: pe ritmuri de saxofon si buna dispozitie! Prezenti la cele mai reusite evenimente care au avut loc in cursul acestui an, Amatis promite acelasi succes si la evenimentele viitoare, fie ca sunt aniversari, botezuri sau nunti in Bucuresti, Targoviste, Pitesti sau orice alt oras din Romania. Optimismul si distractia desavarsesc fiecare show marca Amatis, iar cei invitati se pot simti privilegiati pentru ca participa la un asemena spectacol artistic.