Sfaturi pentru planificarea unei petreceri perfecte de nuntă

Post Image

Când vine vorba despre planificarea petrecerii de nuntă, toți viitorii miri iși doresc ca toți invitații să se distreze, de la momentul în care se ciocnesc paharele de șampanie la început până ce DJ-ul va pune ultima melodie dansantă, la final. Poate fi destul de ușor să te pierzi în multitudinea de idei de decor și de palete de culori pe care trebuie să le alegi, însă un lucru este sigur: este foarte important ca invitații să se distreze la nunta ta. Unul dintre cele mai bune moduri de a te asigura că acest lucru este posibil este să te gândești în ansamblu la fiecare invitat în parte și la cum le poți oferi tuturor, deși mai mult ca sigur că sunt personalități diferite, o experiență plăcută la nunta ta. Cu alte cuvinte, trebuie să acorzi atenție muzicii pe care o vei pune la petrecere, catalizatorul distracției, precum și modalităților interesante de a umple timpul invitaților prin anumite numere interactive ( fie că vorbim de angajarea unei trupe de dans ori a unui magician). Iata cateva dintre cele mai importante sfaturi pe care, dacă le urmezi, distracția invitaților tăi va fi garantată!

Intâmpină-i pe oaspeți cu cocktail-uri pentru a seta imediat atmosfera de petrecere

Se poate spune că cele mai bune petreceri încep cu o primire călduroasă, de aceea poți alege să îți întâmpini fiecare oaspete în parte ciocnind un pahar de vin spumant sau anumite cocktail-uri colorate, cu aspectul atragator.

Concentrează ideile despre design în jurul acestui laitmotiv al importanței distractiei invitaților

În acest sens, este indicat să alegi acel decor care se aranjează într-o oarecare măsură în jurul acestei idei de divertisment. În cazul în care știi că invitații tăi se bucură de savurarea cocktail-urilor, poți opta pentru un bar poziționat central în cadrul locației alese de tine.

Minimizează durata discursurilor și a diverselor toasturi

Dacă faci acest lucru, vei permite DJ-ului sau trupei pe care ai ales-o pentru a cânta la nunta ta să se desfășoare în voie, fără a le întrerupe foarte des activitatea, lucru care nu este chiar atât de indicat.

Creează un sistem rapid de împărțire a mâncării

În general, invitații sunt mai interesați să danseze, să se simtă bine și să petreacă la nunta ta mai mult decât să petreacă foarte mult timp mâncând. Este bine să te asiguri, în cazul în care ai optat pentru serviciile unei firme de catering, că această firmă este competentă și poate oferi un serviciu optim și mai ales rapid de servire a felurilor de mâncare, fără a întrerupe cursul petrecerilor foarte mult.

Lasă-ți imaginația să zboare și alege metode interesante de a îi distra pe invitați

Dincolo de ideile clasice de invitarea unui magician sau a unei trupe de dans, există și anumite alte metode mai neobișnuite de a umple timpul. De exemplu, poți alege să chemi un artist de circ pentru a realiza ( în condiții de siguranță, bineințeles) anumite numere care îî vor încânta pe clienți.