Stiluri decorative pentru nunți moderne

Post Image

În ziua de astăzi, majoritatea oamenilor care au luat una dintre cele mai importante decizii din viață și anume să se casătorească, doresc să construiască o amintire unică, marcând simbolul etern al unirii lor – dragostea.

La început se gândesc la diferite stiluri decorative, care sa reprezinte povestea lor. De asemenea, acestia își doresc ca elementele ornamentale să fie cât mai autentice și să confere invitaților o seară memorabilă.

Cele mai mici detalii contează și trebuie să vă pregătiți din timp pentru a pune la punct fiecare aspect al nunții.

Tematica evenimentului reprezintă personalitatea mirilor, fie ca va fi o nunta elegantă, romantică, vintage sau rustică, aceasta trebuie să vă reflecte identitatea voastră.

O nuntă elegantă denotă rafinament, lux, iar lumnările și vesela cu totul aparte te conduc spre o poveste feerică dintre un prinț și o prințesă.

Stilul romantic, cel mai des întâlnit, este predominant de floarea dragostei – trandafiul roșu sau alb, invitațiile și decorațiunile sunt în formă de inimioare, iar cei care imortalizează momentul unic sunt porumbeii albi.

Cu toții știm că stilul clasic este nemuritor, iar bunul-gust îl definește perfect. În acest fel, nunanțele calde și accesoriile antice vor crea cadrul mult dorit.

Nunta rustică pune accent pe originalitate si creativitate. Mai mult de atât, aceasta nu reprezintă o nuntă tradițională, plină de superstiții și tradiții. Detaliile din lemn, paie, iută, sfoară, flori de câmp definesc, în profunzime, stilul rustic.

Să nu uităm că nunțile vintage sunt un nou trend, având elemente din anii 20′ – 40′. Ca să te simți cu adevarat în acest peisaj este necesar să folosești dantelă, perle, culori pale, porțelanuri și aranjamente florale destul de bogate, atât în decor cât și în vestimentația mirilor.

Fiecare nuntă este unică, însa pentru a contura, în esență, detaliile și povestea voastră, un consultant în alegerea elementelor decorative ar fi o idee buna pentru a trai un vis devenit realitate.