Tematica ideală pentru o nuntă organizată toamna

Post Image

Nunta pe timp de toamnă este probabil cea mai recomandată deoarece restaurantele nu mai sunt atât de aglomerate, iar temperaturile sunt mult mai blânde, ceea ce vă oferă posibilitatea să purtați acele rochițe vaporoase sau costume complete- cămașă, vestă, sacou, pantaloni- fără să simțiți că vă asfixiați.
Vorbind de un anotimp atât de colorat, tematica trebuie să fie pe același acord.

Tematica pentru o nuntă de toamnă

Pentru a alege o tematică de nuntă inspirată de anotimpul tomnatic va trebui să vă consultați cu firma care se ocupă de organizarea nunții dumneavoastră, ori, dacă sunteți pe cont propriu, vă recomandăm să consultați site-urile de specialitate.
În general, tematica pentru o nuntă de toamnă trebuie să fie asemenea peisajului superb pe care natura ni-l pune la dispoziție, spre exemplu: majoritatea străduțelor sunt acoperite cu covoare de frunze, astfel că elementele decorative din sala în care va avea loc nunta pot fi inspirate din frunzele căzute. Puteți găsi pe internet foarte multe idei simple cu ajutorul cărora să faceți toamnă și în sala de petrecere, iar în acest fel veți avea parte de o nuntă unică, asupra căreia vă veți putea lăsa amprenta personală.

În tematica de toamnă aleasă trebuie să țineți cont de 3 elemente extrem de importante: decorațiuni, culori și repertoriu specific.

Decorațiuni naturale

Decorațiunile naturale sunt în tendințe anul acesta. Puteți opta pentru frunze, flori uscate, dovleci și chiar crenguțe decorative. O idee îndrăzneață ar fi să înlocuiți popularul candy bar cu platouri pline de fructe și legume de sezon. În acest fel nu doar că vă veți impresiona invitații, dar le veți oferi și alternative sănătoase. Pentru decorarea meselor puteți folosi borcane în care să introduceți lumânări parfumate, conuri de pin, frunze sau instalații cu luminițe pentru a crea o atmosferă romantică. Pentru a economisi bani puteți să faceți aceste elemente decorative chiar acasă, în propriul confort. Aveți nevoie doar de câteva materiale și răbdare.

Culori puternice

Roșu, maro, portocaliu și galben sunt culorile definitorii pentru toamnă. Deși nu le puteți folosi pe rochia de mireasă, vă puteți folosi de această cromatică pentru alegerea accesoriilor sau a decorațiunilor din sala de festivitate.
Pe timp de toamnă puteți renunța la clasicul covor roșu sau fețele de masă albe. Folosiți cromatica de toamnă și inserați cât mai multe elemente specifice naturii.

Repertoriu specific

Trupa care se va ocupa de muzică pe tot parcursul evenimentului va trebui să includă în repertoriu și câteva piese specifice acestui anotimp superb. Discutați cu membrii trupei despre eventualele piese pe care le doriți, ori poate chiar ei vă vor surprinde cu o serie de piese potrivite.
Iată câteva recomandări de melodii de toamnă perfecte pentru nuntă:

  • ,,E toamnă iar” – Ovidiu Komornyik
  • ,,Septembrie, luni” – Horia Brenciu
  • ,,Wake Me Up When September Ends” – Green Day
  • ,,Autumn Leaves” – Frank Sinatra

Așadar, toamna este un anotimp care vă poate oferi foarte multă inspirație pentru cel mai frumos eveniment din viața dumneavoastră. Este nevoie de doar câteva ajustări pentru a obține tematica ideală, iar invitații cu siguranță vor fi impresionați.