Tortul de nuntă – cum reușim să ne ”îndulcim” invitații?

Post Image

Detaliile nunții de poveste sunt puse la punct și parcă nimic nu mai lipsește și tot ce vă doriți este să vină mai repede ziua cea mare. Deci, aveți un tort de nuntă uimitor de epic și știți exact cum doriți să arate, dar ați luat în considerare opțiunile pentru arome? În timp ce mulți producători de torturi de nuntă vă vor oferta cu diferite arome standardizate, este important să solicitați opinia unui organizator specializat, capabil să vă ofere o părere cu privire la aromele în trend la momentul actual, sau cel puțin să vă ofere o sugestie cu privire la aromele clasice care pot împăca mare parte a invitaților.

Mergeți și testați diverse mostre de gusturi și arome

În primul rând, este de la sine înțeles faptul că va trebui să încercați câteva arome înainte de a face o alegere finală, dar dacă timpul nu vă permite să mergeți la târguri de profil sau chiar să mergeți direct într-o cofetărie, aceste sfaturi sunt concepute pentru a vă ajuta să ajungeți la decizia finală. Este important, totuși, să alocați credit preferințelor majorității invitaților, în măsura în care sunteți conștienți de ele, pentru a nu risca să le dezamagiți așteptările:

Luați în considerare deserturile

Pe lângă tortul care oricum iese din discuție, trebuie să luați în discuție existența unui candy bar pe care să se afle cele mai iubite deserturi. Totuși, luați în considerare opțiunile pentru desert pentru a vă asigura că oaspeții nu vor mânca ciocolată și apoi tort de ciocolată! Mixați aromele în așa fel încât tortul să fie o adevărată surpriză total neașteptată. Astfel, veți genera o controversă savuroasă pe întreg parcursul evenimentului, iar tortul de la final va fi o adevărată surpriză, dincolo de gust și aspect, lucru pentru care evenimentul se va afla pe buzele invitaților în zilele ce vor preceda acest moment unic.

Combinații de arome pentru tortul de nunta

Dacă alegi două arome, fă-le diferite sau cel puțin oferă-le șansa de a-și păstra unicitatea. De obicei, se lucrează cu o aromă mai bogată, cum ar fi ciocolata și o aromă mai moale, mai ușoară, cum ar fi ciocolată albă sau o cremă aerată de căpșune. În felul acesta, oaspeții pot pleca împăcați de la eveniment, întrucât desertul de final a fost pe gustul tuturor. De multe ori, independent de voința noastră, maeștrii cofetari ne vor sugera o serie de arome populare în rândul torturilor de nuntă, însă mizați pe ceea ce știți că le va plăcea și invitaților voștri, nu neapărat pe aromele care sunt sau nu în tendințe.

Luați în considerare sezonul

De asemenea, luați în considerare sezonul în care vă căsătoriți. Dacă este iarna, puteți alege un tort mai bogat, cu o cremă delicioasă de ciocolată și caramel sau ciocolată și portocală. Dacă vă căsătoriți vara, alegeți un tort mai soft, mizând pe combinații de fructe și ciocolata alba sau lamaie și semințe de mac. Totodată, temperatura de afară este un factor care vă ajută în privința texturii alese a tortului. Vara, spre exemplu, un tort cu o umplutură cremoasă sau bogat în frișcă poate genera o senzație de sațietate, iar unii invitați nu se vor simți foarte confortabil cu acest sortiment. Mizați pe alegeri fresh, lejere și de sezon!

Nu v-ati lămurit suficient? Dacă timpul este de partea voastră și nu vă presează să alegeți, deja, aroma tortului de nuntă, atunci rețineți, cel puțin, că nu mai sunt în trend torturile cu umplutură pe bază de cremă de brânză și torturile care îi înfățișează pe miri în miniatură. În schimb, la mare vogă în 2018 sunt torturile care cuprind inițialele mirilor, torturile accesorizate cu flori naturale sau torturile marbling, adevărate delicii estetice care îi vor da gata pe invitați!