Transformă monotonia unei nunți tradiționale într-o atmosferă catchy

Post Image

Nunta nu poate exista fără invitații care să umple ringul de dans și să întrețină atmosfera pe întreaga perioadă de desfășurare a evenimentului. În percepția tradiționalistă, invitații trebuie să fie aceiași cărora și voi, respectiv familiile voastre, le-ați fost alături în cea mai importantă zi, în dedesubturile acestui obicei fiind ascunsă tradiția darului de nuntă. Miza darului de nuntă poate fi atinsă doar printr-un număr suficient de invitați a căror generozitate să poată fi satisfăcător cuantificată, astfel încât ”noul început„ în doi să fie de bun augur și promițător.

Însă, cum sunteți tineri, iar colegii de serviciu și de facultate nu însumează un număr impresionant de invitați, iar insistențele celor din jur instigă la complezența rudelor îndepărtate, mai mult ca sigur veți apela la personaje pe care nu le-ați mai văzut de mici, pentru a continua tradiția inițiată de părinții voștri. Deși nunta va fi presărată cu personaje din popor, nu vă faceți griji, monotonia poate fi ușor transformată într-o atmosferă catchy, de petrecere:

Aduceți nunta într-o zonă de confort pentru ambele generații

Atmosfera relaxată este rezultatul unui timp calitativ petrecut în preajma unor persoane plăcute, pe fondul melodic al pieselor de dragoste, care incită la romantism și deschidere față de cei din jur. Indiferent că veți așeza la masa festivă persoane de 20 și 50 de ani, melodiile de dragoste vă promit un succes asigurat al evenimentului, precum și o atmosferă prietenoasă și caldă. Dacă muzica populară nu se află în zona voastră de confort, iar prioritari pentru voi sunt tinerii de care vă simțiți mai legați, atunci presărați evenimentul cu piese de dragoste, care vor face deliciul tuturor categoriilor de vârstă.

Invitați-i la ședințe foto spontane

Mizați pe suspans și ipostaze surprinzătoare atunci când vine vorba de fotografiile de album. Scenele în care obiectivul aparatului de fotografiat surprinde o discuție presărată cu zâmbete între cei mai buni prieteni și bunicii voștri, spre exemplu, sunt inedite și au un impact emoțional remarcabil la revederea fotografiilor și, implicit, rememorarea momentelor unice din acea zi. În plus, astfel îi puteți apropia, în timp ce tinerii se vor face remarcați prin ținutele impecabile, iar vârstnicii vor fi încurajați să arunce ocheade și zâmbete celor aflați pe margine.

Derulați un colaj presărat cu oamenii importanți din povestea voastră

Dacă vă doriți să înlăturați tradiționalismul din evenimentul vostru, atunci trebuie să adoptați măsuri excentrice pentru gusturile celor mai mulți dintre invitați. Recomandarea noastră în această situație este să montați un proiector sau orice alt aparat care să vă permită derularea unui material tip colaj în care să surprindeți chipurile celor mai dragi invitați, precum și a celor mai importante momente pe care le-ațti trăit împreună. În acest fel, îi veți aduce pe toți împreună și le veți oferi șanse egale de a se exprima și de a iniția discuții și, nu în ultimul rând, doamnele trecute bine de prima tinerețe se vor alege cu noi parteneri de dans, care să le țină în priză până la finalul evenimentului.

Buchetul bunicii

Reinterprtați obiceiurile tradiționale pentru a scoate nunta din plafonarea care o paște. Puteți, spre exemplu, ca atunci când se aruncă buchetul și mireasa va trebui să fie înconjurată de tinere necăsătorite, să le invitați și pe bunicile sau mătușile voastre să se alăture de pe margine, pentru a crea un fusion al generațiilor noi și vechi, lucru care va însufleți atmosfera și îi va face pe invitați să plece acasă cu amintiri frumoase și zâmbetul pe buze.

Nunta fără (mulți) invitați este fadă și monotonă. La fel se poate spune și atunci când invitații sunt prezenți într-un număr mult prea mare, iar diferențele de vârstă se impun prin gusturi și preferințe distincte în privința muzicii sau a meniului de nuntă. Însă echilibrul vă va ajuta să obtineți un eveniment de succes, care să fie și o sursă de amintiri memorabile pentru cei ce vă vor fi alături într-o zi atât de importantă. Fiți ponderați și rezonați cu preferințele invitaților voștri și veți constata că la finalul evenimentului darul de nuntă va fi depășit de dăruirea unor momente unice pentru fiecare în parte.