Trucuri de prim-ajutor pentru un machiaj de nuntă

Post Image

Îți place să experimentezi arta machiajului, dar nu ai încredere să te lași pe mâna unui profesionist în ziua nunții tale? Cu siguranță nu ești nici prima și, poate, nici ultima mireasă care întâmpină probleme cu tenul și dezvoltă o atenție acută în privința îngrijirii tenului său. De aceea, discutând despre o zi atât de importantă, este important să cunoști câteva secrete care nu doar că te vor face să strălucești la propriu, ci îți vor ajuta machiajul să rămână fresh pe întreaga durată a evenimentului.

Te simți mai încrezătoare dacă machiajul tău arată bine

Deși pe piață există numeroase produse de beauty care pot face cu ochiul unui public mainstream, se pare că miresele sunt un public… aparte. Cum este o zi atât de importantă, nunta lor nu trebuie să facă obiectul episoadelor stânjenitoare, ca de pildă fardul strâns în pliul pleoapei, tușul care se scurge sau rujul care potențează aspectul uscat al buzelor. De aceea, o mireasă care dorește să dețină monopolul asupra look-ului său trebuie să posede aceste mici trucuri inspirate din experiențele altor miresici:

Ține eyeliner-ul cu vârful în jos

Ochii de pisică nu se demodează, nici măcar când vine vorba de un astfel de eveniment. Dacă optezi pentru un asemenea look, trebuie să fii atentă la depozitarea produsului. Întotdeauna cu vârful în jos, pentru ca tușul să fie fresh și gata pentru aplicare!

Încălzește cleștele pentru gene

Încălziți cleștișorul pentru gene cu uscătorul de par pentru câteva secunde. Un astfel de accesoriu funcționează mult mai bine încălzit decât unul rece. Machiajul tău va arăta profesional, cs și când ai purta gene false!

Anticearcan bun la toate

Dincolo de faptul că estompează cearcănele (rezultate în urma nopților nedormite din cauza emoțiilor), anticearcanul estompează și urmele de acnee sau chiar coșurile inflamate. Așadar, asigură-te că îl ai în poșetă chiar și în timpul evenimentului!

Nu mai este fond de ten?!

Nu există așa ceva când vine vorba de nunta ta. Dacă vrei în mod deosebit să porți fondul de ten pe care tenul tău îl agreează cel mai bine, ia un pai (din plastic) și aplică-ți pe ten produsul rămas. În fond, scopul scuză mijloacele!

Încercați să amestecați spray-ul de fixare cu fondul de ten

După ce ați reușit să scurgeți bine ultimele picături din fondul de ten preferat, amestecați produsul cu câteva pulverizări din spray-ul de fixare a machiajului. În acest fel, fondul de ten va căpăta o aderență potențată și va rezista întreagă zi.

Balsamul pentru buze SPF, un primer ideal pentru ruj

Balsamul pentru buze investit cu factor SPF face ca rujurile lichide să se așeze frumos pe buze, generând un aspect natural și sănătos. Folosiți balsam mai ales în cazurile în care optați pentru rujuri mate ce simulează culoarea predominantă a nunții tale, care pot usca în mod evident suprafața buzelor.

Poți opta pentru un machiaj profesional la nunta ta, sau te poți încrede în propria inspirație. Deși un make-up artist te poate degreva de stresul look-ului perfect, tot el îți poate dărui un machiaj care nu ți se potrivește pe deplin. De aceea, miresicile cu experiență recomandă utilizarea acestor trucuri simple, dar eficiente, pentru a obține la tine acasă un machiaj decent, puternic și atractiv în cea mai importantă zi din viața ta!