Trucuri pentru a ieși perfect în pozele de nuntă

Post Image

Dacă ideea de a face mii de fotografii în ziua nunții vă sperie, nu sunteți singurii în această situație. La urma urmei, nu toată lumea profesează ca model și cel mai probabil nu sunteți obișnuiți să stați în fața camerei ore întregi, mai ales într-o zi în care emoțiile sunt foarte mari. Există totuși câteva trucuri care vă pot ajuta în realizarea unor fotografii care se vor transforma în amintiri memorabile. Așadar, cum pozați pentru fotografiile de nuntă pentru a garanta că vor ieși așa cum vă doriți?

1. Găsiți-vă partea cea mai bună

Mu este perfect simetric chipul nimănui și cu siguranță aveți o parte a feței care vă place mai mult, ori poate nu ați observat încă. Rugați un prieten să vă ajute în găsirea unghiului potrivit. Încercați să vă înclinați chipul în diferite direcții pentru a găsi partea care vă încântă cel mai mult. Odată găsită, pozați plini de încredere.

2. Machiajul

O imagine minunată se referă la unghiuri, iar un machiaj prin care este conturat chipul vă va accentua structura osoasă. Make-up artistul care se va ocupa de aspectul dumneavoastră din ziua nunții va știi ce produse să folosească pentru a vă contura fața astfel încât să arătați perfect în poze. De asemenea, o ușoară înclinare a bărbiei și o întoarcere spre partea cea mai bună, bineînțeles, vă va ajuta să creați efectul de detalii bine definite.

3. Zâmbiți

Cheia este să zâmbiți ca în viața reală, nu ca și când faceți eforturi pentru a vă arăta dinții. Deschizând ușor gura și gândindu-vă la ceva care vă face fericit, precum ideea de a petrece tot restul vieții alături de persoana iubită, vă va ajută să expuneți în obiectivul aparatului un zâmbet frumos, natural. De asemenea, când sunteți fericit, se observă din poziția ochilor, iar ochii care zâmbesc fac orice poză mult mai reușită.

4. Poziția mâinilor și a picioarelor

Majoritatea persoanelor nu știu cum să își poziționeze mâinile și picioarele într-o poză. Pentru a vă accentua talia și subția brațul puteți pune un braț pe șold. Cât despre picioare, chiar dacă rochia le ascunde, încercați să îndoiți ușor un genunchi pentru a crema o formă armonioasă.

5. Stați drepți

O poziție corectă vă face să arățați mai fericiți, mai sănătoși și mai încrezători. Este fix senzația pe care vreți să o transmiteți în cea mai importantă zi din viața voastră. Corectându-vă poziția, veți părea mai înalți și încrederea de sine va primi un imbold considerabil, pentru ca apoi să cuceriți ringul de dans.

7. Relaxați-vă

Distrați-vă, râdeți și fiți naturali pentru ca imaginile să surprindă esența evenimentului. Nu trebuie să depuneți eforturi supraomenești pentru a obține pozele perfecte. Fotograful de nuntă vă va sprijini și vă va acorda toate ponturile necesare pentru ca dumneavoastră să primiți cu încântare pozele de la nuntă. Cu siguranță nu sunteți primul cuplu speriat de ideea de a face mii de poze cu care colaborează. În cele din urmă, dacă vă distrați și vă simțiți bine în prezența celor dragi, veți transpune acea stare și în fotografii, ceea ce este perfect!