Vioara – un moment artistic inedit pentru o nuntă de neuitat

Post Image

Se cunoaște deja faptul că muzica joacă un rol esențial în reușita unui eveniment, poate fi considerat chiar cel mai important element. Bunăstarea invitaților și atmosfera depinde de muzică, însă există o serie de mici trucuri prin care să îi faceți pe invitați să nu se dezlipească de pe scenă.

Ce este vioara?

Vioara este acel cel mai mic instrument din seria celor cu coarde și arcuș. Forma pe care o cunoaștem în zilele noastre a viorii a prins contur în secolul al XVI-lea în Italia, Bineînțeles, cea mai cunoscută este marca Stradivarius, considerate cele mai bune instrumente realizate vreodată, concepute cu măiestrie și pricepere pentru a rezista mult timp într-o stare excelentă.

Vioara este utilizată pentru o gamă variată de genuri muzicale precum cea clasică, jazz, folk, rock, dar și genul baroc. De asemenea, poate fi folosită ca instrument singular, de bază, pentru a crea o atmosferă boemă, sau alături de alte instrumente, ori chiar într-o orchestră, în cazul muzicii clasice.

Cum integrăm vioara în cadrul unei nunți?

Pentru a crea un moment inedit, care să vă rămână mult timp întipărit în minte, puteți lua în calcul existența unui violonist. Cel mai bine alegeți o trupă care are în compoziție și violonist deoarece notele emise de acest instrument vor impresiona persoanele prezente și vor garanta reușita evenimentului.

O metodă perfectă de a integra vioara este în momentul în care ajung invitații. Oamenii ajung la local, își caută loc la masă, se sărută și se îmbrățișează, iar pe fundal se pot auzi acordurile elegante ale unei vioare. Este o primire excepțională, care denotă rafinament și atenție la detalii. La început oamenii vor fi dornici să vorbească, să își găsească locul și să se pregătească de petrecere, iar sunetul vioarei îi va încânta cu siguranță.

Un alt mod prin care puteți integra vioara este în cazul dansului mirilor. Executarea valsului la vioară este un moment excepțional atât pentru miri cât și pentru invitați. Emoțiile unui astfel de moment sunt imense, iar accentul este pus pe muzică și pe romantism, momentul căpătând un aer boem, demn de o nuntă de vis. Fie că este vorba de dansul efectuat de dansatorii profesioniști invitați, sau chiar de dansul mirilor, cu siguranță va genera aplauze și va sensibiliza invitații.

Contractarea unui violonist sau a unei trupe cu un violonist este alegerea perfectă pentru aceia dintre dumneavoastră care își doresc o atmosferă inedită în cadrul nunții. Căsătoria cu persoana iubită este un moment special, care merită celebrat pe măsură, iar iubitorii muzicii clasice și nu numai, pot fi delectați cu acordurile de vioară.